“Ett eller flere glass...før eller etter...”
Anmeldelse av Privaten Bar

Privaten Bar
Vurdert som nr. 235 av 611 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 18. november 2018

Opp en trapp like i bakkant av Torgalmenningen. Flott sted for ett glass før eller etter middag. Få tilbringer hele kvelden her. Koselige sittegrupper. Stort uteområde/røykeområde. Snittalder godt over studentnivå.

Takk, Lars162

Anmeldt 13. november 2018

Flott plass å tilbringe tiden på. Hyggelig og intimt. Peisen brenner på kalde dager. Utvalget av drikke er stort. Fantastisk plass.

Takk, Margit_Solheim
Anmeldt 8. september 2018

Manglende styring og kontroll på arrangement resulterte i misnøye og frustrasjon for flere gjester. En OK plass å stikke innom for noen glass med venner, men styr unna arrangement.

Dato for besøk: september 2018
Takk, ralivse
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

230 kroner for en tynn, pitteliten umettende pizza med et par fliser av seranoskinke på og en mikroskopisk Cola Zero blir rett og slett for dumt, selv i storbyen Bergen. Her går jeg ikke igjen!

Dato for besøk: september 2018
Takk, JoarH34
Anmeldt 31. august 2018

Privaten Bar er et aktuelt sted dersom man vil se fotballkamp, samtidig som man møter venner i godt lag. De har et fint utvalg i baren. vi bruker å sette oss utendørs på baksiden av lokale. Det har de 2 store Tvèr, mange sitteplasser og man kan røyke der :-). Sammen med fotballkompiser så jeg en av flere WM kamper i fotall fra Russland. Hult hus, stor stemning.

Takk, Arne E

Reisende som så på Privaten Bar, så også på

Har du vært i Privaten Bar? Del dine erfaringer!