“Grei bar.”

Vurdert som nr. 232 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Baren ligger midt i sentrum og er trivelig. Hyggelig service. Ikke noe spesielt som trekker ned, men heller ikke noe som løfter opp over det som kan forventes i en bar.

Dato for besøk: september 2022
Takk, RosslandR

Anmeldt 14. desember 2020 via mobile enheter

4 voksne damer gikk på Privaten bar for en Irish Coffee etter en god julemiddag på Bjerck. Ble møtt av en likegyldig bartender som var svært lite interessert i å servere oss, men mer interessert i å snakke i telefonen sin!
Vi fikk omsider bestilt, og fikk en god «kaffe»;)
Da vi skulle betale ble det fellesregning, etter litt akkedering endte det med det ( vi er da moderne og kan Vippse til hverandre!)
Følte i grunnen at vi var til bry! Frister ikke til å anbefale eller besøke Privaten igjen dessverre!

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, Janicke S
Anmeldt 17. april 2020

Stedet har trivelig og solid interiør, godt og variert utvalg av drikkevarer, og hyggelige bartendere.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 858haraldk
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Vi var 7 personer som spiste middag i byen etter jobb. Etter middag tenkte vi å ta en dessertdrink på Privaten og se håndball. En hyggelig mann bak baren kunne ikke lage vår drink da de ikke hadde jordbær. Heller ikke vårt neste ønske kunne han lage, hadde ikke ingrediensene. Vi kjøpte da vin og den var god. Litt senere
gikk vi til baren igjen og da var det kommet en ung jente bak disken. Vi spurte om hun kunne lage noen drinker, men fikk til svar at vi var fryktelig vanskelig som likte bare 2 drinker. Sur og uforskammet og lite hyggelig. Kjøpte en drink hun laget som ikke smakte noe særlig, noe flere andre også gjorde. Den gode stemningen klarte hun å ødelegge, så vi reiste oss og gikk en annen plass der vi fikk smil og god service.
Vi har gått mye på Privaten opp gjennom, men har nå funnet oss andre steder med hyggelige ansatte.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 188MonaB
Anmeldt 22. november 2019 via mobile enheter

Kan virkelig anbefales. Koselig stemning, og veldig serviceinnstilt personale. En absolutt grei meny.

Dato for besøk: november 2019
Takk, 719tord

Reisende som så på Privaten Bar, så også på

Har du vært i Privaten Bar? Del dine erfaringer!