Bildet viser musikkpaviljongen. Som er mellom Festplassen og Hotell Norge som er avbildet. Festplassen er området mellom Lille Lungegårdsvann og Christiesgate.
Mitt på plassen står musikkpaviljongen som er omgitt av fine blomster. Av og til så har de levende musikk her
I forbindelse med 17.mai så var det veldig mange aktiviteter som foregikk på Festplassen eller i tilknytning til den fra tidlig om morgenen til fyrverkeriet kl 23.15 om kvelden. Tydeligvis veldig populært sted for alle generasjoner. Pene omgivelser.
Her er en gedigen oase midt i sentrum. Fantastisk beplantning som gjør selve paviljongen til en fotoseverdighet. Så bra at den er åpen og tilgjengelig. Parkvesenet i Bergen gjør en formidabel innsats!
Dette er mitt i Bergen stor åpen plass, hvor Bergensere og andre møtes og slapper av. Noen ganger er det filharmoniske som spiller der. og andre folk.
Fantastisk blomsterprakt midt i Bergen sentrum
Fantastic flowers at the music pavilion in the middle of Bergen city