Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Ulike måter å oppleve Festplassen på
fra USD 29,65
Mer informasjon
fra USD 227,71
Mer informasjon
Anmeldelser (22)
Filtrer anmeldelser
22 resultater
Vurdering fra reisende
8
11
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
11
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 22 anmeldelser
Anmeldt 26. januar 2020

Bildet viser musikkpaviljongen. Som er mellom Festplassen og Hotell Norge som er avbildet. Festplassen er området mellom Lille Lungegårdsvann og Christiesgate.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2019

Mitt på plassen står musikkpaviljongen som er omgitt av fine blomster. Av og til så har de levende musikk her

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2019

I forbindelse med 17.mai så var det veldig mange aktiviteter som foregikk på Festplassen eller i tilknytning til den fra tidlig om morgenen til fyrverkeriet kl 23.15 om kvelden. Tydeligvis veldig populært sted for alle generasjoner. Pene omgivelser.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Her er en gedigen oase midt i sentrum. Fantastisk beplantning som gjør selve paviljongen til en fotoseverdighet. Så bra at den er åpen og tilgjengelig. Parkvesenet i Bergen gjør en formidabel innsats!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018

Dette er mitt i Bergen stor åpen plass, hvor Bergensere og andre møtes og slapper av. Noen ganger er det filharmoniske som spiller der. og andre folk.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, HelgeT6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser