Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ai ai ai. ”
Anmeldelse av Trikken 106

Trikken 106
Vurdert som nr. 139 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 1 - USD 1 500
Beskrivelse: Ett historisk sted i Norge, her var blant annet Norges redlight district, Norges eldste bevarte trehusrekke.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Ett historisk sted i Norge, her var blant annet Norges redlight district, Norges eldste bevarte trehusrekke.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Ai ai ai. Her må folket komme. Utrolig koselig og veldig hyggelig vertskap. God kunnskap om øl og velvillig til å lage noe som ikke stod på menyen. Skjult perle????

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LeifHenrikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 25 anmeldelser

Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

I et koselig lite Bergenshus på Nøstet ligger denne trivelige pubben. Vi var innom å tok en drink, og det gjør jeg gjerne igjen.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Trivelig kafé med nostalgisk stemning. Konseptet er moro for bergensere som husker den gamle trikken fra Sandviken til Minde.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Edvard Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Nydelig, liten plass utenfor turistløypen. Hyggelig bartender, som var svært kunnskapsrik. Jeg drakk en interessant grapefruktøl, og koste meg på denne plassen. Kommer helt sikkert tilbake!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, chrislA906VL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Deilig å sitte her..Langt vekk fra turister og bråk.Bestilte weihenstepahan.Alltid god .Bra service.Takk

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Jasmic11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trikken 106, så også på

 

Har du vært i Trikken 106? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din