Spiste en nydelig lasagne her. Populært sted, med trivilig innredning. Har en variert meny med takeaway.
20–24 av 351 anmeldelser
Jeg spiste spaghetti med reker og blåskjell. Smaken var god men rekene var veldig små og smakløs. Sausen på spaghettien var veldig god. Vennlig folk som jobbet der. Rimelig priser.
Bra pasta, litt kjedelig kjedelig pizza (kunne vært stekt litt lenger). Gir en 4 for mat og drikke, men 2 for smittevern (Covid-19) - her var det ingen kontroll på hvor folk satte seg eller hvor tett man satt.
Maten smakte som den var varmet opp i mikrobølgeovn. Pastaen var gummiaktig og vi klarte ikke å spise maten.
Vi observerte at flere gjester hadde mat igjen på tallerken når de gikk.
Ser ut som det er en populært restaurant siden det var mye folk. Men ikke la deg lure, styr unna!
Helt gjennomsnittlig smak, atmosfære, service. Hadde forventninger, men dette kan gjøres bedre. Mer smak