“Pasta sentral vårt favorittsted også i dag ”
Anmeldelse av Pasta Sentral

Pasta Sentral
Vurdert som nr. 34 av 47 Smått og godt i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Pasta Sentral går på folkemunne under flere navn. Enten du kaller oss for Pastasentralen eller «Pastaen», vil folk som har besøkt Bergen, eller bodd her, skjønne hva du mener. Maten du får servert er den samme gode og rimelige som den alltid har vært, enten det er fersk pasta eller vedovnsstekt pizza som er din favoritt. Pasta Sentral er en folkerestaurant, hvor både helt vanlige folk og profilerte personligheter føler seg velkommen og tatt vare på.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Pasta sentral var vårt favorittsted som studenter for lenge siden. Gjensynsgleden var stor når vi kom til Bergen på ferie. Hyggelig og god service, veldig god mat til rimelige priser. En må ta konseptet for det det er og dette synes vi var så bra at vi kom her to ganger til middag.

1  Takk, GEM_reiser

Anmeldt 1. august 2020

Har vært og spist her en del ganger og må bare si at de for holde seg pasta pizza kan de etter min mening ikke lage.
Pizza har ikke vært noe wow før men pizza jeg fikk idag var blaut og vassen og uspiselig.
Endte opp med å spise kant rundt pizza.
Brus hadde ikke kullsyre.
Har nok vært her for siste gang.

1  Takk, 759_yvindm
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Spiste knall god pasta lørdagskvelden, kjempe god mat og service, hyggelig betjening. Fin og variert meny. Ungene spiste seg gode og mette, mor og far også.

Takk, trygvel2018
Anmeldt 29. juli 2020

Spiste en nydelig lasagne her. Populært sted, med trivilig innredning. Har en variert meny med takeaway.

Takk, MisterRAJ
Anmeldt 25. juli 2020

Jeg spiste spaghetti med reker og blåskjell. Smaken var god men rekene var veldig små og smakløs. Sausen på spaghettien var veldig god. Vennlig folk som jobbet der. Rimelig priser.

1  Takk, Tony C

Reisende som så på Pasta Sentral, så også på

Har du vært i Pasta Sentral? Del dine erfaringer!