“God mat”

Kjøkken: Kinesisk
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 24. juli 2020

God mat til hyggelig pris. Ikke verdens peneste lokale men hyggelig atmosfære. Rask servering og store porsjoner.

Takk, Tor_ErikFlaa_Norway

Anmeldt 4. februar 2020

Bestillte biff i karri. Maten kom etter 5 min. Her snakker vi fastfood ,tildels seigt kjøtt,fargeløse grønnsaker og en ubestemmelig smak på maten. Bestillte også vin i karaffel,vinen ble tappet fra kartong,uvisst hvor lenge den hadde vært der. Is i likør var god,frister ikke til flere besøk på denne restauranten.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 155OddmundH
Anmeldt 9. august 2019

God service og hyggelig betjening, nydelig mat og rimelige priser. Ett sted vi har besøkt utallige ganger gjennom 20 år, hatt med venner som og har blitt begeistret og faste kunder. Take away er og populært. Verdt ett besøk

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Britt S
Anmeldt 19. mai 2019

Ferske ingredienser, autentiske oppskrifter og et hyggelig personale, gjør dette til Bergens beste kinesiske restaurant. I tillegg til greie priser, er dette et sted som anbefales på det varmeste. Har vært fast gjest her i 20 år, og vi vender alltid tilbake.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Wencke H
Anmeldt 2. mai 2019 via mobile enheter

Koselig lite sted gjømt i bergen. Vi delte en middag og 1 sprøsteikt banan.. veldig godt. kommer nok til å gå her i fram tiden for å spise kinesisk mat.. kjempe hyggelig betjening👍🏽

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, Fashion-Boozt N

Reisende som så på Shanghai Kobe, så også på

Har du vært i Shanghai Kobe? Del dine erfaringer!