Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Shanghai Kobe

Shanghai Kobe
Vurdert som nr. 147 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 10 - USD 15
Kjøkken: Kinesisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Gatekjøkken
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 24. juli 2020

God mat til hyggelig pris. Ikke verdens peneste lokale men hyggelig atmosfære. Rask servering og store porsjoner.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tor_ErikFlaa_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 48 anmeldelser

Anmeldt 4. februar 2020

Bestillte biff i karri. Maten kom etter 5 min. Her snakker vi fastfood ,tildels seigt kjøtt,fargeløse grønnsaker og en ubestemmelig smak på maten. Bestillte også vin i karaffel,vinen ble tappet fra kartong,uvisst hvor lenge den hadde vært der. Is i likør var god,frister ikke til flere besøk på denne restauranten.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 155OddmundH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2019

God service og hyggelig betjening, nydelig mat og rimelige priser. Ett sted vi har besøkt utallige ganger gjennom 20 år, hatt med venner som og har blitt begeistret og faste kunder. Take away er og populært. Verdt ett besøk

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Britt S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2019

Ferske ingredienser, autentiske oppskrifter og et hyggelig personale, gjør dette til Bergens beste kinesiske restaurant. I tillegg til greie priser, er dette et sted som anbefales på det varmeste. Har vært fast gjest her i 20 år, og vi vender alltid tilbake.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Wencke H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2019 via mobile enheter

Koselig lite sted gjømt i bergen. Vi delte en middag og 1 sprøsteikt banan.. veldig godt. kommer nok til å gå her i fram tiden for å spise kinesisk mat.. kjempe hyggelig betjening

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, Fashion-Boozt N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Shanghai Kobe, så også på

 

Har du vært i Shanghai Kobe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din