Det var en skuffelse med ganske dårlig service og bare middelmådig mat. Kan dessverre ikke anbefales
Den beste Indiske måltid jeg har spiste i Norge. Maten var godt tilbredt og presentert. Den smakte meget godt. Service var upåklagelig. Stedet er sjarmerende dekorerte og servitrisen gikk i Indisk kjole. Alt var gjennomført. Trivelig erfaring. Vi kommer igjen.
Trivelig restaurant. Maten var veldig god, og serveringen fungerte godt. Interiøret var kanskje noe overdrevent indisk, men helt greit. Vindusbord med god utsikt til folkeliv i Markens.
Jeg spiser mye indisk/pakistansk mat, så forventningene var veldig høye, spesielt etter å ha lest div reviews her på TripAdvisor.
Vi ble ikke skuffet! Super god mat, autentisk atmosfære, og rask servering!
Dette stedet fortjener absolutt 5*
Min favoritt indisk restaurant i by’n
God mat. Spiste kyllingen med nan brød. Veldig godt. Hyggelig betjening. Greie priser. Helt klart et sted vi besøker igjen.