Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lang venting”

Taj Mahal Tandoori Bergen
Vurdert som nr. 302 av 470 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 5 - USD 40
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Taj Mahal Tandoori Restaurant er en indisk restaurant som setter pris på kvalitet. Maten vår er smakfull, men ikke fetende. Den er godt krydret, men ikke nodvendigvis "kruttsterk". Vi bruker eksotiske krydder for å få frem den originale smaken og aromaen fra India. Vi har en variert meny, bestående av ulike typer retter med kylling, lam, biff, fisk og skalldyr.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Besøket ble dessverre preget av lang ventetid. Måtte vente en times tid på maten, og da maten kom manglet også noe. Kan indikere at det var hektisk på kjøkkenet, men da burde man i alle fall ha blitt informert at man måtte påregne å vente litt. Middels fornøyd med maten.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Passenger04172499340
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (121)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 121 anmeldelser

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Det var en skuffelse med ganske dårlig service og bare middelmådig mat. Kan dessverre ikke anbefales

Dato for besøk: november 2018
Takk, glemsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018

Den beste Indiske måltid jeg har spiste i Norge. Maten var godt tilbredt og presentert. Den smakte meget godt. Service var upåklagelig. Stedet er sjarmerende dekorerte og servitrisen gikk i Indisk kjole. Alt var gjennomført. Trivelig erfaring. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Trivelig restaurant. Maten var veldig god, og serveringen fungerte godt. Interiøret var kanskje noe overdrevent indisk, men helt greit. Vindusbord med god utsikt til folkeliv i Markens.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, 191ThomasM191
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg spiser mye indisk/pakistansk mat, så forventningene var veldig høye, spesielt etter å ha lest div reviews her på TripAdvisor.
Vi ble ikke skuffet! Super god mat, autentisk atmosfære, og rask servering!

Dette stedet fortjener absolutt 5*
Min favoritt indisk restaurant i by’n

Dato for besøk: september 2018
Takk, Habibi_fit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Taj Mahal Tandoori Bergen, så også på

 

Har du vært i Taj Mahal Tandoori Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.