Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Indisk i Marken”

Taj Mahal Tandoori Restaurant Bergen
Få mat levert
Vurdert som nr. 372 av 445 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Taj Mahal Tandoori Restaurant er en indisk restaurant som setter pris på kvalitet. Maten vår er smakfull, men ikke fetende. Den er godt krydret, men ikke nodvendigvis "kruttsterk". Vi bruker eksotiske krydder for å få frem den originale smaken og aromaen fra India. Vi har en variert meny, bestående av ulike typer retter med kylling, lam, biff, fisk og skalldyr.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelig indisk restaurant i gågaten i Marken.
Stille og rolig stemning. Vennlige servitører. Typisk indisk interiør, men ikke noe eksklusivt. Velsmakende mat, men ikke «gourmet». Relativt høye priser, ca. kr 250 for hovedrettene. Så kommer det obligatoriske nanbrødet i tillegg.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, jonblytth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (115)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 115 anmeldelser

Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Var og spiste her med noen venner. Tok lang tid før vi fikk bestilt drikke og maten var ikke noen stor opplevelse dessverre, skal man spise Indisk i Bergen finnes det bedre plasser enn dette.
De kunne sikkert solgt oss minst to runder til med drikke etter desserten, men da var alle servitører forduftet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, roalds741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Besøket ble dessverre preget av lang ventetid. Måtte vente en times tid på maten, og da maten kom manglet også noe. Kan indikere at det var hektisk på kjøkkenet, men da burde man i alle fall ha blitt informert at man måtte påregne å vente litt. Middels fornøyd med maten.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Passenger04172499340
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Det var en skuffelse med ganske dårlig service og bare middelmådig mat. Kan dessverre ikke anbefales

Dato for besøk: november 2018
Takk, glemsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018

Den beste Indiske måltid jeg har spiste i Norge. Maten var godt tilbredt og presentert. Den smakte meget godt. Service var upåklagelig. Stedet er sjarmerende dekorerte og servitrisen gikk i Indisk kjole. Alt var gjennomført. Trivelig erfaring. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taj Mahal Tandoori Restaurant Bergen, så også på

 

Har du vært i Taj Mahal Tandoori Restaurant Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din