“Bergen pizza”

Vurdert som nr. 274 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 2. september 2022

Maten er ikke bra lenger.Når det gjelder kebab virker det som kjøttet er kokt,tørt brød og for lite salat på.kebaben er blitt tragisk. Man må leite etter kjøttet under all fettet.Kanskje mat prisene har tatt de også. Dårlig serves

Dato for besøk: september 2022
2  Takk, Zzwwwaaallliiidd

Anmeldt 1. mai 2021

Kjempe sen levering av mat. Bestilte enkel pizza og pommes fritez som omtrent eneste i sjappa, brukte 1,5 time å få maten.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, 180renateb
Anmeldt 1. mai 2021

Vi bestilte 1 pizza og 2 fries, og endte opp med å vente i over 1,5 time. Rett og slett elendig. Kommer aldri tilbake

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Kgtsjelwhsj
Anmeldt 30. april 2021

Maten smaker fantastisk! Jeg har vært hær mange ganger og har aldri blitt skuffet av smak og service. Fatayer, pizza og kebab er mine matfavoritter 😍 Har tidligere følt agresivt ubehag av en tidligere ansatt på Bergen pizza men han er heldigvis ikke der lengre. 5 stjerner fra meg og fortsett det gode arbeidet 🤗

Dato for besøk: april 2021
Takk, julielT728UN
Anmeldt 11. mai 2018 via mobile enheter

En unik opplevelse! Kundene før oss ble ekspedert med irritasjon og aggressivitet. Da det ble vår tur virket ekspeditøren lei.

Vi skulle ha en mild og en medium sterk kebab. Da vi la merke til at han brukte samme saus på begge utbrøt han: mild kebab- medium kebab- samme saus!

Prisen på plakaten på utsiden sier 50,- for en kebab. Prisen ved skranken: 70,-!
En ekte kebab-opplevelse. Burde forsøkes for å oppleve den unike og sjarmerende kebabkulturen!

Og kebaben? Joda, smakte OK den! Litt mild kanskje?

Dato for besøk: mai 2018
2  Takk, 298runarb

Reisende som så på Bergen Pizza Og Kebab, så også på

Har du vært i Bergen Pizza Og Kebab? Del dine erfaringer!