“Mangler alltid”
Anmeldelse av San Marino Pizzeria

San Marino Pizzeria
Vurdert som nr. 230 av 612 Restauranter i Bergen
Anmeldt 25. februar 2024

San Marino Laksevåg har lenge vært en av mine go to restauranter for take away, men nå gir jeg opp.. Det mangler alltid småting fra bestillingene. Ost på burgeren, dressing til kyllingen etc..

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Belle_081

Anmeldt 29. januar 2024

spiste på Laksevåg, hvor maten var elendig og dårlig service. Bestilte cæsar salat, og det jeg fikk var salat som egentlig skulle til en kebab. ingen dressing ingenting. Vi måtte også hente vår egen drikke, og de som jobbet der virket mer irritert enn glad når vi kom for å spise der...

Dato for besøk: januar 2024
Takk, pia s
Anmeldt 26. november 2023 via mobile enheter

Hei!
Veldig glad i pizzaen deres, men ikke særlig fornøyd med leveringen. Da jeg ringte sa dere den skulle være hos meg om en time, nå har det gått over to timer og pizzaen er enda ikke kommet. Har ringt dere to ganger og da har dere sagt hver gang at leveringen er hos meg hvert øyeblikk, noe som ikke stemte. Jeg bor heller ikke lange veien fra resturanten. Når de endelig ringte om at pizzaen var her hadde de komt til feil adresse. Da pizzaen endelig kom til riktig adresse var det umulig å diskutere seg til en lavere pris, mtp alt som gikk gale her. Veldig dumt når de egt har veldig god pizza. Bestiller ikke her igjen.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Cruiser13334516068
Anmeldt 26. august 2023

Vi har mange ganger tidligere bestilt mat fra San Marino på Landås og alltid vært fornøyd med det de har levert.
I dag derimot, bestilte vi pizza som ble levert hjem….og den var kald ved levering. Sjåføren snudde seg raskt etter overlevering og det gikk litt tid før det gikk opp for meg at pizzaeska var kald under når jeg holdt den i hånden, så jeg rakk ikke å ta det med sjåføren før han var borte.
Dette var ikke en god opplevelse og det ble kun spist noen få stykker.

Dato for besøk: august 2023
Takk, 978larseirikk
Anmeldt 15. mars 2023

Jeg har spist her flere ganger. De har god mat og hyggelig og vennlig personale som yter god service.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Linn T

Reisende som så på San Marino Pizzeria, så også på

Har du vært i San Marino Pizzeria? Del dine erfaringer!