“Lunsj på bryggen”

Vurdert som nr. 49 av 608 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Stedet virker noe uorganisert, og det mangler litt på service-biten. Så gjester som gikk fra uteserveringen uten at de hadde fått oppmerksomhet fra personalet. Maten er helt middels, og litt kjedelig. Ølprisen er også noe høy.
Koster litt mer enn det smaker, dessverre. Har i utgangspunktet et større potensiale i denne herlige beliggenheten.

Takk, deRochlenge

2024 av 423 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Maten var ikke som beskrevet på menyen. En bestilte en lange, denne kom med tilbehøret som var beskrevet til biffen. Viltburgeren kom også uten beskrevet tilbehør, og var veldig kompakt.
Begge rettene ble tatt inn og vi fikk nytt.
Til barna ble det servert burger, men ingen redusert pris. Savner en mulighet for barnemeny/mindre porsjoner til ok pris.
Servitøren var flink og beklaget mye. Positivt med dessert på huset, når alt ble feil.

Takk, 78jmm78
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Liten meny med blant annet to fiskeretter, noen kjøttretter inkludert burgere. Restauranten var nesten tom da vi var der så da var det veldig stille og rolig det. Mange bord ute. Pluss for flott beliggenhet.

2  Takk, tberg4
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte mat og fikk først beskjed om at det var tomt for fisk. Gikk en liten stund så fikk vi heller ikke biff, var tomt. Fikk hjorteburger og den minnet om soya. Heller ikke veldig hyggelig betjening.

1  Takk, FarAway65594155765
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Ok kvalitet på, men for den prisen ønsket jeg meg at maten og tilbehøret passet bedre sammen, og at besøket tilbød noe jeg ikke nødvendigvis kunne laget hjemme. Ble skuffet. Dirty fries er veldig gode da.

2  Takk, benteu2017

Reisende som så på 26 North Restaurant & Social Club Bergen, så også på

Har du vært i 26 North Restaurant & Social Club Bergen? Del dine erfaringer!