Koste oss i pene omgivelser med deilig mat. Hyggelig vert med godt humør og behagelig service. Anbefales!
55–59 av 197 anmeldelser
Hæ kjekt , god mat , meget hyggelig betjening , god vin og anbefalingen på Grappa kan med god margin følges 👏
Beste stedet i byen! Maten er ekte og fantastisk! Eieren og folka er også ekte og smilende. Makes a day! Even have their own wine...
Den beste raviolien vi har smakt! Ypperlig service med eier som kommer med anbefalinger og deilige oljer/balsamico og hyggelig atmosfære.
Dette ble en kveld som vi kommer til å huske lenge!!!
Først hadde vi deilig Carpaccio, deretter fantastisk Ravioli med svart trøffel, -som brakte oss helt til Italia!
Etter nydelig biff med foie gras og trøffel, samt utsøkt Tiramisu til dessert , -vandret vi hjem mette og lykkelige.
Eieren og hans ekte engasjement for mat, var med på å gjøre denne kvelden til en opplevelse.
Restauranten anbefales på det varmeste!!