Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag og konsert med Trang Fødsel”
Anmeldelse av Madam Felle

Madam Felle
Vurdert som nr. 27 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 26
Kjøkken: Amerikansk, Bar, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Var på en flott konsert med Trang Fødsel, og spiste god mat hos dere.
Det som ikke var bra var at vi hadde fått tildelt bord til venstre ved inngangen, som resulterte i at vi like gjerne kunne ha Komt direkte til konserten sammen med de andre som stod foran .
Betjeningen påpekte at vi kunne skrive i bestillingen at vi ville ha bord hvor vi så musikerene. Dette er direkte latterlig, da dere reklamerer med mat og bord for å få se godt.
Elendig av dere som arrangsjør

Dato for besøk: november 2018
Takk, Roam27045945091
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (644)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7680 av 644 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Altid like kjekt å tilbringe en kveld på Madam Felle.Knallgod mat og upåklagelig service hver gang,derfor kommer vi altidt tilbake

Dato for besøk: november 2018
Takk, 710runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Vi bestilte bord i siste liten, kun noen få timer før konserten. Vi måtte bestemme oss for hovedrett da vi la inn bordbestilling. Helt uproblematisk, da menyen er akkurat passe innholdsrik. Har ofte gjestet Madamfelle, men aldri spist der tidligere. Maten og service er superbra, og meget store porsjoner gjør at vi blir mett uten å måtte sleike fatet. Med tanke på at dette i mine øyne er et mer typisk konsert/drikke sted, enn restaurant, ble jeg positivt overrasket over kvaliteten på maten. Jeg har spist på stjernerestauranter i hele verden, og det er riktig å påpeke at dette ikke er en gourmet restaurant, men av ypperste klasse i segmentet under... Vi er strålende fornøyd med både, mat drikke, musikk og personell!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Raymond H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Tipp topp fra begynnelse til slutt! God mat, god musikk og masse kjekke folk. Kommer tilbake, både for mat og musikk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Linda F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Meget godt konsertlokale for denne type konserter, upåklagelig service Men burgeren trekker litt ned.. Den var ganske så kjedelig..

Dato for besøk: november 2018
Takk, 484joachimk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Madam Felle, så også på

 

Har du vært i Madam Felle? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din