“Eggum 👍”
Anmeldelse av Madam Felle

Madam Felle
Vurdert som nr. 26 av 610 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Amerikansk, Bar, Kafé
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Endelig på plass for Jan Eggums førjulskonsert. God mat, hyggelige servitører og god stemning. Vi kommer igjen!

Takk, 547jany

200204 av 802 anmeldelser

Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Jeg bestilte cheeseburger og fikk en sammensetning av smaker uten like. Den fantastiske BBQ-aiolien var prikken over i-en som samlet denne retten til en ut-av-meg-selv opplevelse.
Den rolige atmosfæren får meg til å føle en indre ro som en student på fulltid ikke har hatt på lenge. Tusen takk for mat fra øverste klasse og nok en atmosfære som kaster meg opp i skyene.
Jeg vil definitivt komme tilbake!

Takk, resch123
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Vi bestilte oss buffé og konsert med Jan Eggum. Veldig god mat. Fantastisk opplevelse. Dette kan anbefales :)

Lola

Dato for besøk: november 2016
Takk, lolae160
Anmeldt 15. desember 2018

Kjempestemning. God tapas buffet. Flott service med ekstra tapas levert til bordet.
Noe av maten hadde tydeligvis vært tilberedt flere timer i forveien, som kanapeene. Tørr. Det var tomt for panna cotta desserten vi spurte om. Vi kom som avtalt kl. 19.00 men det var allerede fulle bord og folk var godt i gang med måltidet.

Ellers veldig bra.

Takk, Tove91
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Meget bra tapas og en strålende Jan i sitt beste humør. Totalt sett en hyggelig opplevelse igjen. Det var god stemning, kan anbefales på det varmeste.

Takk, arnev2013

Reisende som så på Madam Felle, så også på

Har du vært i Madam Felle? Del dine erfaringer!