“Hyggelig sted, god omelett!”
Anmeldelse av Cafe Opera

Cafe Opera
Vurdert som nr. 75 av 612 Restauranter i Bergen
God for: Barscene
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. januar 2019

Jeg har besøk Cafe Opera gjentatte ganger ila. min tid i Bergen. Lokalet er enkelt men hyggelig, og betjeningen er på det jevne. På lørdager/søndager kan det være greit å booke rom i lunsjtid for å få plass. Menyen er variert og det jeg har fått servert har alltid vært veldig godt. Anbefaler spesielt en av omelettene(det er egen meny) eller BLT-sandwichen. De urtemarinerte potetene er også veldig gode(men de har vært kalde enkelte ganger). Kommer helt sikkert tilbake.

Takk, Cecilie A

Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

God mat, veldig god service. Selv prisene er ok på Café Opera. Alltid kjekt å kunne nyte kunst også. Stort smil herfra😊

Takk, 299margarethb
Anmeldt 6. januar 2019

Koselig miljø og oppmerksomt personal. Snar servering og god mat. Liten men variert meny. Ein fin plass for lunch

1  Takk, oddlaug2015
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Har ikke forandret seg siden jeg var student på 90 tallet. Ganske koselig sted over to etasjer. Var poppis blant studenter før, man kunne kjøpe enkle sigaretter der😂 tok en kaffe der. Over 30kr for en liten kopp kaffe er dog milevis fra studentpriser. Hadde ikke vært der på lenge. Verden har nok gått videre der og, ihverfall prismessig.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Mavros41
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Koselig lokale med god service og god mat! Bestilte kylling focaccia og chai latte, kjempegodt! Har vært her før også på kveldstid - steder passer både til frokost, lunsj og et glass vin med venner!

Takk, emmaanto

Reisende som så på Cafe Opera, så også på

Bergen, Hordaland

Har du vært i Cafe Opera? Del dine erfaringer!