Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men varierende tallerkener!”
Anmeldelse av Cafe Opera

Cafe Opera
Vurdert som nr. 73 av 453 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 6 - USD 25
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. august 2020

Vi var fire stykker som spiste middag. Maten for to av oss var veldig god, mens valget for to andre var ikke like heldig. Lite mat på tallerkenen for disse to. Maten for oss fire kom også til bordet i to omganger. Unødig venting for to i følget! Servitøren var ganske kort og lite meddelsom. Stresset dag på jobben kanskje!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (297)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 298 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2019

Spiste vegetar tikka masala med hjemmelaget naanbrød og raita. Mye kikerter slik at du blir god og mett, og smaker som gjør sjelen glad. I tillegg har stedet en utrolig fin atmosfære.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Frid L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2019

Vi begynte med et glass vin som smakte billig og surt, så vi prøvde litt forskjellige drinker, og det var åpenlyst at bartenderen ikke har fått god nok opplæring. Værste drinkene jeg har smakt i mitt liv. Vi gikk over til å drikke øl, noe som vi vanligvis ikke liker.
Ellers var servicen middels, servitørene ser stresset og usikker ut på hva som er dems arbeidsoppgave. Definitivt en dårlig opplevelse som gjest.
Hadde det ikke vært for dj-ene som løftet stemningen i taket hadde denne kvelden vært fiasko.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Iris K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mai 2019

Cafe Opera hadde tjent på en oppgradering av stedet. Maten var ok. Ligger flott til ved Nasjonale Scene

Dato for besøk: april 2019
Takk, dagoles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2019 via mobile enheter

Hyggelig personale og koselig sted. Rause porsjoner, men ikke all mat var like smakfull. Greit utvalg på meny og drikkekart.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, 566hildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Opera, så også på

 

Har du vært i Cafe Opera? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din