“Elendig service”

Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 11. juni 2019

Maten grei på smak, men vi fikk altfor lite ris. Da vi spurte om mer, måtte vi betale for ekstra ris. Tar de med vilje for lite ris??! Drikken var utgått på dato og smakte vondt. Da vi ba om noe annet, måtte vi minne kelneren om drikken to ganger før den endelig kom. Generelt svært dårlig service. Kan ikke anbefales.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Elin Myrland H

Anmeldt 16. februar 2019 via mobile enheter

Porsjonene er blitt så små at man forlater restauranten «halv mett». Prisen er høy i forhold til det man får servert.
Servicen er elendig, til tider ikke eksisterende.
Det var 3 andre gjester i lokalet, allikevel tok det 50 min å få maten etter bestilling.
Lokalet er nedslitt. Duken var skitten.

Spist her flere ganger tidligere, men nå blir det lenge til neste gang.
God mat, men når man ikke blir mett, og man irriterer seg over elendig service er det bedre å gå et annet sted.

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, Onkel_Daffi
Anmeldt 16. februar 2019

Noe ventetid en torsdag kveld da det og er noe slikt valentinegreier. Mange av byen restauranter er fulle. Fikk bord oppe på balkongen. Greit det. Menyen er kortere enn på de fleste indiske restauranter. Skjerper kravene til det de serverer. Vi bestilte tre ulike tandoori. Bergens indiske restauranter er en grå masse. Ingen utmerker seg. Maten her grei nok, men ikke mer. Ble mette. Øvre prissjikt for indisk. Litt tilfeldig kelnerstøtte. Brus serveres uten glass. Noen får beholde et lite fat til nanbrødet. Andre ikke. Føler oss tidvis lenge glemt som gjester. Regning kommer. Ingen kommer uoppfordret for å ta i mot betaling. Og vi fikk ingen kvittering...

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Lars162
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Vi valgte indisk på en lørdag og var svært fornøyd med Mumtaz tandoori og pappadam brød og nan. Service var rask, oppmerksom og hyggelig. Kommer gjerne tilbake på en lørdag kveld.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 417st_leh
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Ble skuffet over at middagsporsjonen var så liten og samtidig så dyr. God smak men ikke verdt å betale så mye. Lokalet var greit.

1  Takk, B1354JIdanielag

Reisende som så på Maharaja, så også på

Har du vært i Maharaja? Del dine erfaringer!