Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig Saag Gosht til kun 160kr”
Anmeldelse av Maharaja

Maharaja
Vurdert som nr. 340 av 452 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Slo til på et lunsjtilbud (rimelige retter frem til kl. 17), kun kr 160 for Saag Gosht. Bestilte medium styrke, som jeg fikk opplyst var «medium indisk» og ikke «medium norsk». Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: september 2020
Takk, D343TNpaulb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (405)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 405 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Det indiske kjøkken er en av mine absolutte favoritter. Selv om jeg ikke er så veldig glad i altfor sterke varianter. Så jeg bestiller alltid medium styrke. Opplevelsen her i dag var dessverre skuffende. Maten var ganske smakløs, og jeg savnet en saltbøsse bare for å få litt smak på det. Jeg har vært her én gang tidligere, og mener å huske at opplevelsen var bedre da.

Dato for besøk: august 2020
Takk, MortenA52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Fikk raskt bord og ønsket veldig hyggelig velkommen. Maten var vel ingen høydare og det var veldig dyrt

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 661sisseld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening og god service! Maten smakte veldig godt! Styrken på maten var og som forventet. Tommel opp.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, OBerg_no
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Etter min mening en restaurant som ikke utmerket seg på noe vis, hverken positivt eller negativt.
Grei, men relativt begrenset meny. Smakfull mat, med delvis overkokt og tørt kjøtt.
Bra service i starten, men etter servering var det ingen oppfølging. Vi måtte påkalle servitør for påfyll av drikke, og måtte fysisk opp og oppsøke betjeningen for å få betalt.
Jeg kan godt besøke restauranten igjen, men det vil ikke være mitt førstevalg

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, VidarF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Maharaja, så også på

 

Har du vært i Maharaja? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din