Besvart 17. des. 2018
Kjære Departure405816 Så flott å høre om den gode opplevelsen på julebord hos oss, takk for at du deler tilbakemeldingen på Tripadvisor. Maten er viktig moment på en slik helg og topp karakter er jo best! Håper å se deg igjen ved en senere anledning. Mvh Evelinn & Team Scandic Flesland Airport
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør 723atleh om Scandic Flesland Airport
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
evelinngulekolltveit, Front Office Manager på Scandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av dets partnere.
Atle P
Verdi
Sted
Renslighet
Spør Connector41461195596 om Scandic Flesland Airport
evelinngulekolltveit, Front Office Manager på Scandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Flott plass,godt rom. Rolige og reint. Maten om kvelden var god ,,men i minste laget(6 tortelini). Om morgenen var det ein flott og god frokost allerede 0530. Og ikke minst så ringte dei etter skyttelbusser til meg. Gratis. Her kommer eg igjen
Dato for oppholdet: november 2018
Spør Tove H om Scandic Flesland Airport
Takk, Tove H
evelinngulekolltveit, Front Office Manager på Scandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018
Kjære Tove H Så utrolig hyggelig tilbakemelding, dette var en fryd å lese. Så bra at du likte hotellet og frokosten vår, vi blir jo spesielt glad når du nevner vårt dedikerte personale og servicen. På menyen vår i Popolo ligger retten tortelini under kategorien "primi" som er ment som en litt større forrett. Rettene som ligger under kategori "secondi" har størrelse til en hovedrett. Vi setter pris på din anbefaling til andre reisende og håper å se dere igjen snart! Mvh Evelinn & Team Scandic Flesland Airport
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi overnattet en natt for å ta en tidlig fly. Hotellet er nytt og fantastisk fint. Komfortabelt rom, god luft og behagelige senger. Frokostbuffeten var meget variert og et flott syn kl 5 om morgenen. Vi fikk en fin start på utenlandsturen vår og var mett og uthvilt da vi sjekket ut kl 6. Man kan gå til flyplassen men vi foretrakk skyttelbussen som kommer innom om resepsjonen ringer, greit når man har baggasje.
Spør 141bj_rgc om Scandic Flesland Airport
Takk, 141bj_rgc
Kjære 141bj_rgc Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss, vi setter stor pris på at du tar deg tid til å rate hotellet på tripadvisor og anbefale oss videre til andre som skal ut på tur. Utrolig kjekt at vi kunne være med å legge til rette for en god start på deres reise, ønsker dere en fin ferie. Velkommen igjen! Mvh Evelinn & Team Scandic Flesland Airport