ingerlisekvalvik
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
evelinngulekolltveit, Front Office ManagerScandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. sep. 2019
Kjære ingerlisekvalvik
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter ditt besøk hos oss, vi setter stor pris på at du tar deg tid til
å legge igen en rating på tripadvisor. Fint å se at du hadde en sømløs opplevelse før du skulle ut å reise.
Velkommen igjen!
  • Radissonhotels.com
13.7 km fra Scandic Flesland Airport
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 16. september 2019

Bodde kun en natt her i forbindelse med jobb og sjekket inn sent (kl 20).
Det er ingenting å utsette på dette hotellet.
Hotellet i seg selv er veldig pent, rommet var rent, fint og uten støy fra ventilasjon.
Ansatte var hyggelige, imøtekommende osv. som man forventer på et hotell.
Restauranten var veldig bra med samme hyggelige personale som hotellet for øvrig. God pizza, bra utvalg i drikke etc.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 652b_rgek
evelinngulekolltveit, Front Office Manager på Scandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2019

Kjære 652b_rgek
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi setter stor pris
på at du tar deg tid til å rate oss på Tripadvisor. Kjekt å se at du fikk testet ut vår Italienske restaurant Popolo.

Anmeldt 4. september 2019

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
evelinngulekolltveit, Front Office Manager på Scandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2019

Anmeldt 21. august 2019

Var nok en gang på jobbreise på Scandic Flesland Airport og denne gangen var det ingen utfordringer når det kom til internetttilgangen. Personalet var vennlig og imøtekommende. Vil spesielt trekke frem lydteknikeren som hjalp oss med å tappe lyd for livestreamingen. Rommet var som vanlig av høy standard og frokosten hadde mye forskjellig å velge mellom. Noe for enhver smak. Håper å kunne besøke dette hotellet igjen.

Takk, Preben T
evelinngulekolltveit, Front Office Manager på Scandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2019

Kjære Preben T,
Velkommen tilbake til oss, så kjekt å lese om deres positive opplevelse på Scandic Flesland Airport og at alt fungerte optimalt i forbindelse med deres konferanse. Veldig hyggelig at du deler dine tilbakemeldinger på Tripadvisor. Håper å se deg igjen snart!

Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Standard og utseende på hotellet er helt topp, men maten står ikke opp til forventningene med tanke på standarden på hotellet. Rydding og utbytting av håndkle har vært helt topp, men mat har mye og si, derfor trekkes vurderingen ned.

Takk, hanspetterh2015
birtebratlandh, Leder  på Scandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2019

Hei hanspetterh2015,
Vi har kontinuerlig fokus på å forbedre oss og takker for din tilbakemelding. Vi serverer mange ulike matretter hver dag som; frokostbuffeter, lunsjbuffeter, lunsjmenyer, middagsbuffeter, selskapsmenyer og vi har en egen a la carte meny i restauranten vår Popolo. For å lettere følge opp din tilbakemelding hadde det vært til stor nytte for oss å vite hvilke mat som ikke var i henhold til forventningene.

Velkommen tilbake,
Scandic Flesland Airport, Birte B Hevrøy, General Manager

Anmeldt 15. august 2019 via mobile enheter

Bra rom og standard på hotell men skuffende mat, all mat som ble servert var overkokt, skuffende

Ellers generelt fornøyd med service, pene rom og god frokost med bra åpningstider men middag og kvelds trekker ned sammens med svindyre priser i pub

Takk, 123123Alp123
evelinngulekolltveit, Front Office Manager på Scandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2019

Kjære 123123Alp123
Takk for ærlig og konstruktiv tilbakemelding, først og fresmt veldig kjekt å se at du likte rommet og
standarden på hotellet. Når det gjelder matopplevelsen var det kjedelig å se at dette ikke falt i smak,
skulle gjerne visst mer om hva du spiste slik at vi har mulighet til å gjøre noe med denne retten i fremtiden.
Håper å høre fra deg!
Evelinn & Scandic Flesland Airport