Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 188
Vis tilbud
Hotels.com
FindHotel
USD 186
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 188
Booking.comUSD 189
PricelineUSD 189
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (553)
Filtrer anmeldelser
553 resultater
Vurdering fra reisende
375
123
27
19
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
375
123
27
19
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 553 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Scandic på flyplassen er et stort, flott og brukervennlig hotell. Rommene er som forventet og sengene er gode. Hotellet mister en stjerne på ventilasjon og innvendig støy. Det finnes ikke kjøling på rommene, og det er for lytt inne. Jeg hadde også satt pris på rene vinduer, spesielt på innsiden. Uansett et godt alternativ til hotellene inne i sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Synnøve Vindenes, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Kjære Jarle T,

Takk for at du valgte å bo hos oss.
Vi tar med oss dine tilbakemeldinger videre, slik at vi kan gjøre det bedre neste gang.
Velkommen tilbake.

Beste hilsen
-Synnøve & Team Scandic Flesland

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Hurtig innsjekking, resepsjonisten som tok imot oss stilte med bra info ift smittevern. Rent og behagelig rom. Frokostbuffét (tidlig, fra 05:00) manglet ingenting. Tommel opp kommer til å bo her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, cahelles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Synnøve Vindenes, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Kjære Cahelles,

Takk for at dere valgte å bo på Scandic Flesland.
Veldig kjekt å høre at dere var fornøyd med oppholdet hos oss.
Velkommen tilbake.

Beste hilsen
-Synnøve & Team Scandic Flesland

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Dette er en av de beste hotellene jeg har vært på i norge. Kjempe flott familierom med stor plass, og nært treningsstudio ( som jeg benyttet ) Uansett om det er ett stykke fra sentrum av bergen, så var det virkelig en fornøyelse og bo her. Anbefalles!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, christinaf4842020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Synnøve Vindenes, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Flesland Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Kjære Christinaf4842020,

Det er en glede å lese din tilbakemelding.
Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Beste hilsen
-Synnøve & Team Scandic Flesland

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 29. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser