Betalte 2250kr for en overnatting, hvor jeg fikk et rom med badekar. Badekaret fylte seg opp til randen etter en kort dusj. Skulle ringe resepsjonen for å gi beskjed om dette, men telefonen på rommet virket ikke. Fant nummeret til resepsjonen på nettet og spurte om å få et annet rom med badekar. Dette var kun ledig på større rom, men de kunne ikke tilby meg en oppgradering. Jeg spurte om de kunne sende noen for å se på sluket, og de sa da at de kunne sende opp renholdspersonell senere. Badekaret brukte forøvrig 25 min på å tømme seg etter en kort dusj. Da jeg skulle ned i resepsjonen ville ikke heisen lukke igjen dørene tross mange forsøk (og ja, jeg husket å skanne kortet). Måtte derfor gå ned tre etasjer med trapp. Møtte liten forståelse og vilje til å bøte på ulempen hos personalet i resepsjonen. Da jeg kom tilbake på rommet var det tydelig at noen hadde vært der, men badekaret og telefonen var fortsatt i ustand og jeg fikk ingen videre tilbakemelding eller tilbud om et annet rom. Dette var rett og slett en skikkelig dårlig opplevelse. Jeg betaler nok ikke for et rom på dette hotellet i fremtiden. Vil også notere at dette er første gang jeg føler behov for å legge igjen en dårlig anmeldelse på TripAdvisor etter et hotellbesøk.