Ankom hotellet på kveld 08Jan, blir møtt av 2 stk i resepsjonen, der hun som ikke er norsk tydelig er på opplæring, skal ikke kritisere at folk er på opplæring, men etter endel frem og tilbake så fikk jeg rom i 4 etasje, har kjørt 30 mil før jeg kom hit og er trøtt og lei, kommer på rom og pakker ut alt, som vanlig er rom på 19gr, så det er kaldt. Koker meg kaffe og skal se nyheter, se der, tv virker, men ingen kanaler, ringer resepsjonen, får beskjed om at om jeg kommer ned så skal jeg få nytt rom der tv virker?? Ja, men hvorfor leie ut rom med tv, som ikke virker og vet de hvilke rom det gjelder, får ikke svar, må komme ned for å hente kort til nytt rom, nå er jeg pissed og forbanna, må pakke alt ned igjen og gå ned. Kommer ned og får kasta en nøkkel på disken til nytt rom, gir beskjed om at det siste året så har jeg 2-3 overnattinger pr mnd og har aldri opplev akkurat dette, får beskjed at det er kunder som ønsker rom med tv som IKKE virker, jeg har ikke spurt om det sier jeg, ja men nå har jeg fått rom der det virker…ingen beklagelse, ingenting, har liggende 3 besøk til på dette hotellet løpet av de neste 6 ukene, de skal slettes, dette blir siste gang på dette hotellet, at de har brød til frokost som er så harde at du kan bygge hus med, det kan jeg til nøds leve med, dårlig service hater jeg