Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    kr 1 236
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 30. januar 2025

Dato for oppholdet: desember 2024
Anmeldt 27. januar 2025

Som vanlig : Scandic leverte til topp ti !
Grei innsjekk , serviceinnstilte i resepsjonen ,fint og reint rom , gode .senger, god middag på « Folkets plass « .. Etter ei god natt søvn ,som vanlig god Scandic frokost , så rask og fin utsjekk .
Takk for oss!!

Dato for oppholdet: januar 2025
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arvid V
Anmeldt 6. januar 2025

Scandic Flesland er et typisk norsk stort hotell som holder standarden du er vant til for denne type hotell. Frokosten er god og det fine med mitt opphold var at ingen andre hadde oppdaget den varme og svært gode leverposteien (fra Idsøe?).
Det irriterende denne gangen var at vi kom sent med en elektrisk bil som trengte lading. Jeg spurte ved innsjekk hvordan lademuligheter på utsiden fungerte og fikk beskjed om at jeg måtte betale på automaten til Apcoa på forhånd. Etter å ha knekket meg inn på automaten fant jeg ut at det ikke var mulig å forhåndsbetale lading, men bare parkering. Klok av skade fra andre Apcoa-erfaringer så vet jeg at det alltid er best å betale via appen. Og da jeg ville kansellere på automaten endte jeg opp med å betale parkering for tre dager istedet. 485 kroner. Og da jeg sjekket ladeboksene på parkeringsplassene fant jeg ut at det bare var vanlig stikkontakt med dertil lav spenning og laaaaang ladetid. Og da jeg har sluttet å kjøre rundt meg stikkontaktdippedutten i bilen forsto jeg at jeg var sjakk matt med parkering i tre netter istedet for bare en og med en god porsjon irritasjon på toppen. Ved utsjekk fikk jeg som ventet beskjed om at hotellet ikke kunne gjøre noe siden apcoa eier parkeringen, men kanskje jeg kunne ringe Apcoa.
Så her er to beskjeder til Scandic;
1. ikke reklamer for lademuligheter som var gode for ti år siden men som i dag er utdatert.
2. Vær ærlig overfor gjestene angående dette og om de likevel vil prøve seg; gi korrekt informasjon angående betaling og fortell gjesten at det alltid er bedre å betale via app - for da får du igjen penger for ubrukt parkeringstid.
I tillegg; fortell gjestene at det er bedre å kjøre 500 meter til Circle K og lad bilen på 15 minutter.

Dato for oppholdet: desember 2024
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, nhsorgard
Anmeldt 22. november 2024

Fikk gleden av å overnatte på Scandic Flesland
i forbindelse med vår reise.
Det var en god opplevelse som kan anbefales til andre.

Dato for oppholdet: november 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com