“Beste etiopiske restaurant i Bergen”
Anmeldelse av Lucy Restaurant Og Kafe

Lucy Restaurant Og Kafe
Vurdert som nr. 102 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. juli 2020

Mye godt å si om dette stedet!
Utrolig hyggelige servitører og kokk. Kokken kommer noen ganger ut og spør hvordan maten smaker og den er alltid kjempe god. Vi har vært på alle de etiopiske resturantene i Bergen sentrum og denne er helt klart den beste. Både på pris og kvalitet. Stedet er ganske lite men veldig koselig med tradisjonelle etiopiske bord. Mye fin kunst som henger på veggene, og generelt gjennomført interiør. Ventetiden på maten er ikke lang heller. Vi har blitt stamkunder her og tar med venner og familie når vi skal ut og spise :-) Nå blir vi gjenkjent av servitøren haha

Takk, ylvihannav

Anmeldt 24. mai 2020

Svært hyggelig servitør. Koselig, men veldig lite lokale. Hyggelige priser og kjempegod mat! Hit kommer jeg gjerne igjen.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Kuaugo
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat, hyggelig service. Anbefaler å ta en kaffe etter maten. Takk for god opplevelse💚 Anbefaler alle å ta turen hit for en fresh matopplevelse i Bergen!

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, amandan694
Anmeldt 28. november 2019 via mobile enheter

Dette er den beste etiopiske restauranten jeg har vært på! Nydelig mat og et veldig hyggelig og intimt lokale. Veldig hyggelig og oppmerksom service. Her vil jeg tilbake til neste gang jeg er i Bergen :)

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Mariadyreborg
Anmeldt 19. august 2019

Lucy er en av mine favoritter i Bergen og byens beste etiopiske restaurant. Maten er smakfull og rimelig. Lokalet er lite og intimt. Dette er en av de skjulte skattene i Bergen.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Q3284NOjonp

Reisende som så på Lucy Restaurant Og Kafe, så også på

Har du vært i Lucy Restaurant Og Kafe? Del dine erfaringer!