Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ypperlig spisested i Bergen”
Anmeldelse av Daily Pot

Daily Pot
Vurdert som nr. 2 av 474 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 16
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 18. januar 2019

Fantastisk smakfull suppe. Kanskje den beste jeg har smakt! Herlig kake og god kaffe. Perfekt sted for lunsj. Enkelt interiør. Meget hyggelig betjening. Rimelig priset.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tonje B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (451)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 451 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2019

Alt på dette stedet er suuuupert. Maten er deilig og sunn, betjeningen veldig koselig og uformell, i likhet med lokalet. Er alltid innom her når jeg er i byen.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hege S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Maten er rimelig, sunn og veldig god. Godt utvalg av supper. Ligger i en flere hundre år gammel historisk tømmerbygning som gir stedet ekstra sjarm. Tilbud til både veganere og til kjøtt spisere.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Vi spiste gulasj og thaisuppe, meget gode.
Ønsker du gode, rimelige og sunne supper, med gode råvarer, anbefales denne.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, arvidf2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Miniatyrrestaurant med godt itvalg av supper og kaker. Thaisuppen og spinatkaken anbefales. Litt synd de ikke har skjenkebevilling...

Dato for besøk: november 2018
Takk, glemsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Daily Pot, så også på

 

Har du vært i Daily Pot? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.