Digg salat, så spennende smaker og rolig atmosfære. Kommer nok tilbake for å teste suppene og kakene
44–48 av 594 anmeldelser
Vi er 4 stk, 2 voksne og barn som dro innom for å spise lunch. Nydelige veganske supper, rik på smak og innhold. God topping og hyggelig personale. Ett stort pluss for lav pris. Vakkert og intimt lokale.
Spiste suppe her en dag, kom tilbake igjen for Power Bowl kun noen dager senere. Både meg og venninnen min er begge enige om at dette er et av de beste stedene som finns! Sykt hyggelig betjening, gode porsjoner til en god pris. Vil anbefale alle som bor/ er innom Bergen å teste ut Daily Pot, både de veganske og ikke veganske alternativene. 🥰
Vi fant stedet ved en tilfeldighet. Kom inn i et enkelt rolig og behagelig miljø. Som navnet sier, så er det i hovedsak mat i en bolle og da supper.
Vi bestilte Hot pot, en suppe med kylling. Den var fantastisk smakfull med masse mat.
Helt klart å anbefale.
Et sted som jeg kan anbefale å stikke innom man er i Bergen. Min kjære bestilte en power bowl som både så nydelig ut smakte like godt.
Jeg valgte en kjempe god stor thai pot, men må ærlig si at power bowl frista etter den ble servert😋