“God og sunn mat”

Vurdert som nr. 7 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Veldig god og sunn mat som også er ganske billig. Porsjonene er store og vil mette de fleste. Betjeningen var veldig hyggelig og jobbet raskt. Koselig liten sitteplass. Kommer gjerne tilbake igjen her🤩🙌🏻

Dato for besøk: august 2022
Takk, JonasKolstad

Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Kjempegod vegetarmat. Litt travelt for betjeningen, men de fiksa det bra. Koselig plass. Kommer gjerne tilbake hit, anbefaler Vegan power bowl!

1  Takk, Coastal12548023978
Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Liten intim restaurant hvor matopplevelsen var sunn, annerledes og god. Porsjonene var store til en rimelig pris. Kaffen var nydelig. Eneste som trakk ned, var manglende utvalg av dessert. Kun en sort kake kunne kjøpes. Den var litt kjedelig.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 402mortenh
Anmeldt 13. juni 2022 via mobile enheter

Fysøren så digg! Jeg bestilte meat bowl, og dette er oppriktig den beste lunsjen jeg har spist. Endelig et sunt og mettende take away alternativ

Dato for besøk: juni 2022
Takk, maylinnthh
Anmeldt 5. april 2022

Veldig bra service og veldig bra suppe. Shibby var også fornøyd. Vi skal besøke denne plassen oftere.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Vinnie2533

Reisende som så på Daily Pot, så også på

Har du vært i Daily Pot? Del dine erfaringer!