Var her med familien. Liten restaurant med helt nydelig mat og snille priser. Anbefales på det sterkeste
Tok lang tid før kelneren kom, tok enda lengre tid før vi fikk noe å drikke på ooog enda lengre tid før maten dukket opp... Lokalet var helt sinnsykt varmt.
Alt ble feil her!!!
Ikke fikk vi forretten vi bestilte. Vi fikk feil hovedrett. (arrogant servitør som ikke kunne jobben sin)
Maten var ikke i det hele tatt til forventningene. Allikevel måtte vi betale full pris på hele regningen. Vi kommer definitivt ikke tilbake. Tips til andre som vil spise GOD thaimat og få god service: Gå på Siam Ratree.
Fantastisk god mat og super hyggelig personalet. Ønsker du asiatisk mat skal du spise her. Anbefales på det varmeste!
Kjempe god grillet svinekjøtt hvite nudler og deilig saus. Autentisk vietnamesisk mat. Hadde deilig vietnamesisk kaffe! Beste I verden! Anbefales!! Som hjemme! Gode priser koselig service!