Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (218)
Filtrer anmeldelser
218 resultater
Vurdering fra reisende
95
71
38
10
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
95
71
38
10
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 218 anmeldelser
Anmeldt 8. november 2018

Bodde på hotellet og fikk god service. Problemer med nøkkelkort men fikk hjelp til å låse opp og fikk beskjed til avtalt tid at nå var alt i orden. Fikk da kort som fungerte som det skulle. Spiste en god enkel middag i restauranten.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 526jabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
erlendl360, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei!

Takk for din veldig gode tilbakemelding!
Me beklagar at det var litt trøbbel med nøkkelkort, men fint at det løyste seg raskt for deg!

Velkommen tilbake!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018

På grunn av tidlig flyavgang måtte vi overnatte her. Hotellet er nytt og således ikke slitt. Veldig hyggelige resepsjonister. Smilende og serviceminded. Rommene er enkelt innredet. Noe liten plass til bagasje. Gulvene veldig kalde. Dårlig trykk på vannet, dette bør justeres. God mat ble servert i en "kjedelig" restaurant med betjening som absolutt kan bli bedre.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Otto L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hei Otto,

Takk for tilbakemelding!

Når det gjeld kalde golv og dårleg trykk på vatnet så sjekkar me dette ut umiddelbart for å utbetre feilen som var på det aktuelle rommet. Alle tilsette på hotellet skal gi deg den same kjensla som resepsjonistane ga deg. Difor ser me sjølvsagt på kva me sviktar på og korleis me kan gi deg og andre den beste moglege gjesteopplevinga.

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Vi havnet på dette hotellet på Widerøes regning som følge av flykansellering. Og det var det eneste gode med den hendelsen! Hotellet var pent og rent, betjeningen svært hyggelig, og frokosten riktig god. Kan anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, beolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hei!

Takk for flott tilbakemelding!
Veldig kjekt å høyra at me ga deg ei god oppleving på ein ellers trasig dag!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Vi overnattet på dette hotellet i forbindelse med flyreiser. Beliggenheten er perfekt like ved terminalbygningen. Litt venting i resepsjonen ved ankomst. Dette skyldtes at resepsjonisten også måtte betjene baren, og det var mange som skulle ha drikkevarer. Etter innsjekk så jeg at det også fantes 3 automater for innsjekk.
Rommet var praktisk og god lydisolering fra flyplassen. Frokosten var overraskende bra, og inkludert i romprisen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hei!

Takk for din flotte tilbakemelding!
Du nevner det sjølv, vår bar og resepsjon er slått saman til konseptet Barception. For å forenkla innsjekkinga for deg som gjest har me også innsjekkautomatar i tillegg til Nordic Choice Hotels-appen der du kan bruka mobilen som romnøkkel!

Velkomen tilbake!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

fikk samme rom som sist.flott utsikt til flyavganger og flyankomster.rent og pent på rommet.det var rene håndklær.stille og rolig rom.sengen var fantastisk å ligge i.god service når en skulle handle noe i resepsjonen.fikk deilige skiver som var glutenfri.flott frokostbuffet.

Romtips: hadde rom 339 de siste gangene
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, briteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erlend L, General Manager på Comfort Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

Hei!

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding!
Velkommen tilbake!

Beste helsing,

Erlend Fardal Lunde
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser