Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 187
Hotels.com
Booking.comUSD 187
FindHotel
eDreamsUSD 187
HurbUSD 193
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (289)
Filtrer anmeldelser
290 resultater
Vurdering fra reisende
117
83
50
25
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
117
83
50
25
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 290 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020

Dette er et hotell du velger vis du skal reise tidlig med fly fra Flesland. Jeg kom med bil og skulle parkere i parkeringshuset og det skulle koste kr.190 pr døgn men jeg betalte Kr. 215. Så ville jeg lade bilen litt men det fikk jeg ikke til. Det eneste jeg fant var bra med dette hotellet var at det var en norske kokk som serverte og en bra frokost. Jeg kommer nok aldri tilbake til dette hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, sigbjornr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Dersom du ser for deg et koselig opphold, har du valgt feil hotell. Kjedelig og kaldt var det, men utrolig stille! Frokosten er heller enkel. Det er mulig å benytte en alt for dyr parkering i kjelleren om du kommer med bil. Hotellet er nytt.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, KongHans1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Då var det på tide å teste ut Comfort på Flesland. Vi budde på eit reint, fint og overraskande stort rom. Fellesareala er trivelege, og treningsrommet er veldig bra. Vi åt burger og fish and chips i resturanten. Vi syntes at middagen på hotellet er veldig god, og til ein hyggelig pris. Saftig og smakfull burger og sprø fisk med gode fries til. Systemet med å bestille over app fungerte også utmerka. Frukosten er av det heilt enkle slaget, men truleg er nok denne ekstra redusert mtp covid-situasjonen. Blide ansatte i resepsjonen. Kan trygt anbefale hotellet vidare.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 297kristinad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Da vi ankom fikk vi svært lite informasjon om hotellet. Det vi fikk vite var at de ikke hadde daglig rengjøring og at vi måtte be om nye handklær ved behov.
Da vi kom til romdøren var denne så vanskelig å åpne at vi måtte be om hjelp. Rommet var Ok. God plass til en familie på fem. Hotellet har ikke egen parkering. Første døgnet benyttet vi oss av parkering i kjelleren for 190kr døgnet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 664siljer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Flott hotell som ligger kun 2 minuttar gåtur frå Flesland/Bergen Airport. Skal du tidleg med fly neste dag, så anbefalar absolutt dette hotellet.

Rask og god service ved innsjekk.
Flott rom med god seng.
Grunna situasjon vi er i (covid 19), litt skuffa over frukosten, men har full forståelse at det må vere slik ei stund framover.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, sunnfjordkongen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser