Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempeopplevelse i kule omgivelser”
Anmeldelse av Allmuen

Allmuen
Vurdert som nr. 80 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 30. november 2018

Besøkte Allmuen for første, men ikke siste gang i slutten av november. Bestilte såkalt "åpen mat" hvilket betyr at kokkene bestemmer menyen for oss. Servitøren vår var utrolig hyggelig og serviceinnstilt og hadde skikkelig peiling på både mat og ikke minst vin. Kokkene tryllet frem de lekreste retter som var utrolig smakfulle og kreative. Jeg trodde ikke at jeg likte kapers, men da jeg fikk det servert på Allmuen var det kjempegodt som tilbehør til en av rettene.

Vinene som ble foreslått var perfekte og midt i blinken i forhold til det som ble servert fra kjøkkenet.

Dette var en perfekt fredagskveld! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, TFitje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 120 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Vi valgte «kokkens meny» og ante ingenting om hvilke retter vi skulle få servert, men kokken disket opp med den ene godbiten etter den andre. Virkelig nydelig mat! Servitøren var stødig og vennlig. Avslappede lokaler med god atmosfære. Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 813liner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018

God service og fantastisk god mat! Hyggelig og oppmerksom betjening. Kan anbefale fiskesuppe og spagetti med hjerteskjell..
Hadde bestilt bord på forhånd.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anneline65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde fått anbefalt stedet men uforskammet servitør gjorde at vi snudde i døren. Han gikk inn for å ydmyke oss så her kommer vi definitivt ikke tilbake....

Dato for besøk: oktober 2018
11  Takk, Emma L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Det er et fint lokale veldig sentralt i Bergen. Utsøkt god mat og hyggelig betjening. Men uting at de som røyker ikke gidder gå helt ut, når det i tillegg virker som det er ansatte som sitter i baren på fritid så er det veldig fy. Men vi kommer igjen.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, tomsV6378LW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Allmuen, så også på

 

Har du vært i Allmuen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din