Gruppe på 12 stk som hadde bestilt bord for å feire avlagt mastergrad. Ble møtt av en sur servitør som såvidt klarte å presse frem et hei. Fikk ikke utlevert noen meny, og det var veldig klart at servitøren ønsket at vi skulle velge det hun foreslo, nemlig tasting rettene. Hadde vært hyggelig å få sett på menyen for å se på alternativene, men hun presset så på med tasting-menyen at følte at vi måtte gå for den. Dette var greit for alle utenom en av oss, som er litt kresen. Hun spurte om å få se på meny, men det var visst veldig vanskelig for servitøren og hun måtte omtrent krangle seg til dette. Fikk underveis bryskt beskjed om at vi bare hadde bordene i to timer, så vi måtte forte oss. Var altså ikke rom for å bestille noen dessert. Maten var god, men ikke alle ble mette. Vil ikke komme igjen eller anbefale stedet videre da servicen var noe av det verste jeg har fått. Servitøren ble en snakkis på bordet, og alle var enige om at dette var krisedårlig service. Anbefaler daglig leder til å gi denne servitøren et kurs i kundeservice. Det er for øvrig også vanlig folkeskikk å be om unnskyldning når man kakker noen i hodet med et serveringsbrett.