“Matopplevelse”

Prisklasse: kr 300 - kr 1 000
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. august 2022 via mobile enheter

Nydelig mat og fantastisk betjening! Fem retters som treffer på alt! Her er det ingenting som mangler! Kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2022
Takk, AmalieG37

Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Det var dårlig service fra start til slutt. Vi følte at vi var «til bry». Flere av rettene «glemte» de å presentere, og da vi klaget på et glass rødvin som var halvfullt av bunnfall, bare lo kelneren og himlet med øynene. De surret med regningen, og siste gjest måtte betale over 6000kr for mat og tre øl, fordi de hadde glemt hva de skulle belaste de andre i gruppen.
Vi hadde en bursdagsgjest i gruppen, og da vi spurte om de kunne gjøre noe ekstra, var svaret kontant nei. De kunne tilby et telys på bordet! Utstyr til bunad og dyre vesker måtte ligge på gulvet, eller henges i en offentlig «garderobe» ved inngangsdøren (på eget ansvar). Vi hadde fått godkjent en ekstra gjest i selskapet vet etteranmeldelse til bordbestilling, men manglet konstant bestikk, glass og stol til denne etterbestillingen. Der var vanskelig å få kontakt med kelneren fir å bestille vin eller vann til bordet, så dette var rett og slett dårlig.
Bør halvere prisnivået, minst

Dato for besøk: juni 2022
3  Takk, Kaja R
Anmeldt 3. juni 2022 via mobile enheter

Fredag 11:00 og før lunsj rushet helt tydelig - jeg trodde min venn nå hadde fått seg sin helt egen restaurant. Begge bestilte det sandwichen med entrecôte og servitøren anerkjente valget som viste seg å være veldig saftig og på alle måter tasty.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, jantesays
Anmeldt 30. april 2022

Fantastisk service, lun stemning og utrulig god mat! Bestilte åpen mat + vinpakke, anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: april 2022
Takk, thorn251
Anmeldt 27. april 2022 via mobile enheter

Valgte åpen meny til 700kr. Har ingenting imot å betale mye for en god matopplevelse. Dette var ikke verdt det. Servicen var dårlig og maten var middelmådig. Fisken var smakløs og og det grillede pinnekjøttet servert med steikt hjeresalat var seigt. Skuffet.

Dato for besøk: april 2022
2  Takk, Marius M

Reisende som så på Allmuen, så også på

Bergen, Hordaland

Har du vært i Allmuen? Del dine erfaringer!