Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (293)
Filtrer anmeldelser
293 resultater
Vurdering fra reisende
160
93
28
10
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
160
93
28
10
2
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 293 anmeldelser
Anmeldt 1 uke siden via mobile enheter

Hadde en hyggelig overnatting på Bergen Børs hotell, flott rom i 4 etasje med hems, noen som falt i smak hos barna.
Hyggelige ansatte, rent rom med gode senger, god størrelse på rommet noe som er viktig når en har med barn :)
Frokosten var bra, rolig og behagelig miljø.
Stortrivdes :)
Ved neste besøk i Bergen blir det samme hotell :)

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 780stianj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bodde i et oppgradert rom med eget soverom, oppholdsrom og bad - veldig flott og rent. Hyggelig og servise innstilt personale, nydelig frokost i flotte omgivelser, sentral beliggenhet midt i Bergen sentrum. God resturang og bar i erverdige lokaliteter. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mette L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla K, Daglig leder på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 uker siden

Kjære Mette,

Tusen takk for besøket og den fantastiske tilbakemeldingen. Det er så kjekt å lese at du var strålende fornøyd, takk for rause ord om personalet, frokost, bygg og beliggenhet.

Vi på Bergen Børs Hotel ser frem til neste besøk, her er du alltid hjertelig velkommen.

Vennlig hilsen
Camilla
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Bodde en natt og var strålende fornøyd med oppholdet! Fresht rom med varme i gulvet på bad, deilig seng med mange gode puter, fantastisk bra frokost med stort utvalg i veldig fine omgivelser - og veldig hyggelig betjening! Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, FellowTraveler166475
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018

Vi var her for å få litt kvalitetstid, og fikk ett fantastisk fint rom.
Rommet med tårnet, har ett stort boblebad i seg.

Dette var en flott avslapning, og frokosten var perfekt.

For oss, var dette verd alle pegene.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Renslighet
Takk, Bjarte B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla K, Daglig leder på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018

Kjære Bjarte,
Tusen takk for besøket og for den flotte tilbakemeldingen. Jeg ser dere har bodd på rom 302, et unikt rom med badekar i karnappet. Det gleder meg å lese at dere fikk nyte litt egentid, slappet av og at dere fikk et fint opphold her hos oss.

Ønsker dere en fortsatt fin sommer, håper vi får anledning til å ønsker dere velkommen snart igjen.

Vennlig hilsen
Camilla
hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018 via mobile enheter

Bergen Børs er blitt et flott tillegg til hotell tilbudet i Bergen.
Fantastisk beliggenhet, sentralt til det meste i sentrum
Ærverdig bygning som er ivaretatt på en god måte
Praktiske og gode værelser, med god plass. Jeg var litt bekymret for gatestøy, men gode isolerte vinduer reduserte problemet

Deilig frokost, fantastisk bar

Veldig imøtekommende betjening

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, lijebs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla K, Daglig leder på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2018

Kjære gjest

Takk for en strålende tilbakemelding etter ditt besøk her på Bergen Børs. Det er fantastisk å lese at du var fornøyd med ditt opphold, takk for en raus tilbakemelding både på beliggenhet, rom, frokost, bar og personal.

Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake snart igjen.

Vennlig hilsen

Camilla
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser