Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 250
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 249
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 249
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
FindHotelUSD 247
PricelineUSD 250
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (571)
Filtrer anmeldelser
571 resultater
Vurdering fra reisende
302
176
57
24
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
302
176
57
24
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5560 av 571 anmeldelser
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Hadde en hyggelig overnatting på Bergen Børs hotell, flott rom i 4 etasje med hems, noen som falt i smak hos barna.
Hyggelige ansatte, rent rom med gode senger, god størrelse på rommet noe som er viktig når en har med barn :)
Frokosten var bra, rolig og behagelig miljø.
Stortrivdes :)
Ved neste besøk i Bergen blir det samme hotell :)

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, 780stianj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Front Office Team, Guest Services / Front Office på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2021

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Vi er veldig stolte av Loft Suitene våre som de nå heter. Spesielt trappen som tilknytter Stuen i 1 etg og sove delen i 2 etg.
Alle våre ansatte setter pris på tilbakemeldingen deres. Ja viktig å få ett rom med litt størrelse da.
Frokosten har vi jobbet mye med og vi vil tro at den er mye andreledes ( Større ) enn når dere bodde her sist. ikke minst like bra.
Vi håper å se dere igjen.
Ta vare på deg og dine.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bodde i et oppgradert rom med eget soverom, oppholdsrom og bad - veldig flott og rent. Hyggelig og servise innstilt personale, nydelig frokost i flotte omgivelser, sentral beliggenhet midt i Bergen sentrum. God resturang og bar i erverdige lokaliteter. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 51mettel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Camilla K, Daglig leder på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Kjære Mette,

Tusen takk for besøket og den fantastiske tilbakemeldingen. Det er så kjekt å lese at du var strålende fornøyd, takk for rause ord om personalet, frokost, bygg og beliggenhet.

Vi på Bergen Børs Hotel ser frem til neste besøk, her er du alltid hjertelig velkommen.

Vennlig hilsen
Camilla
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Bodde en natt og var strålende fornøyd med oppholdet! Fresht rom med varme i gulvet på bad, deilig seng med mange gode puter, fantastisk bra frokost med stort utvalg i veldig fine omgivelser - og veldig hyggelig betjening! Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, FellowTraveler166475
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Front Office Team, Guest Services / Front Office på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2021

Hei,
Vi setter pris på tiden du har brukt på å gi oss en slik tilbakemelding. Badet må jo ha litt varme ellers blir det fort kaldt på beina.. Sengene har alle doble puter. Frokosten er blitt enda bedre om det er lov å si :=) Betjeningen er veldig glad for dine fine ord og vil alltid prøve å være på det nivået.
Vi ønsker deg og dine en fin Søndag videre.
Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018

Vi var her for å få litt kvalitetstid, og fikk ett fantastisk fint rom.
Rommet med tårnet, har ett stort boblebad i seg.

Dette var en flott avslapning, og frokosten var perfekt.

For oss, var dette verd alle pegene.

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Renslighet
Takk, Bjarte B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Camilla K, Daglig leder på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018

Kjære Bjarte,
Tusen takk for besøket og for den flotte tilbakemeldingen. Jeg ser dere har bodd på rom 302, et unikt rom med badekar i karnappet. Det gleder meg å lese at dere fikk nyte litt egentid, slappet av og at dere fikk et fint opphold her hos oss.

Ønsker dere en fortsatt fin sommer, håper vi får anledning til å ønsker dere velkommen snart igjen.

Vennlig hilsen
Camilla
hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018 via mobile enheter

Bergen Børs er blitt et flott tillegg til hotell tilbudet i Bergen.
Fantastisk beliggenhet, sentralt til det meste i sentrum
Ærverdig bygning som er ivaretatt på en god måte
Praktiske og gode værelser, med god plass. Jeg var litt bekymret for gatestøy, men gode isolerte vinduer reduserte problemet

Deilig frokost, fantastisk bar

Veldig imøtekommende betjening

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, lijebs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Camilla K, Daglig leder på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2018

Kjære gjest

Takk for en strålende tilbakemelding etter ditt besøk her på Bergen Børs. Det er fantastisk å lese at du var fornøyd med ditt opphold, takk for en raus tilbakemelding både på beliggenhet, rom, frokost, bar og personal.

Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake snart igjen.

Vennlig hilsen

Camilla
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser