Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 396
USD 183
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 193
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 193
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Hotels.comUSD 183
FindHotelUSD 182
Trip.comUSD 396
Se alle 20 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (517)
Filtrer anmeldelser
518 resultater
Vurdering fra reisende
284
161
45
20
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
284
161
45
20
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4348 av 518 anmeldelser
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet var veldig flott, og de ansatte veldig hyggelige! Treningsrommet var utstyrt med det meste en trenger for en treningsøkt. Frokosten levde ikke helt opp til forventningene. Det var lange køer for å få tak i brød og varme retter, og det var ellers ganske trangt. Maten var ok, men de varme eggerettene hadde litt for lite smak for meg.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, johannel151
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camilla K, Daglig leder på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Kjære Johanne,

Tusen takk for besøket og en fin tilbakemelding. Så kjekt at du likte treningsrommet vårt! Det er faktisk døgnåpent, så her kan man trene til alle døgnets tider. Beklager at du ble stående litt i kø under frokosten, det var fullt hus den helgen - så beklager litt trafikk.

Håper du ellers fikk et fint opphold hos oss, vi gleder oss til neste besøk.

Ønsker deg en riktig fin førjulstid.

Vennlig hilsen
Camilla
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018

Ble møtt av en hyggelig og smilende resepsjonist. Rommet passet utmerket til oss 3(Familierom.) . Utsikt mot bakgården, men det ble blendet av det koselige rommet.
Prisen for rommet var helt på sin plass. Beliggenheten er genial. Kan ikke bli mer sentralti Bergen. Dessverre prøvde vi ikke restauranten denne gangen, men kan fortelle at frokosten var av ypperste klasse. Dette hotellet må ikke tukles med. Tips for parkering. Bruk Kloster garasjen. Ta heisen opp, da er dere ikke mange metrene fra torvalmenningen, og kun noen få hundre meter fra hotellet.

Romtips: Bestill i god tid. Her kan det fort bli kamp om rommene ved events etc.
Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, Oskar R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Ei natt på dette flotte hotellet.
God service , reint og fint.
Nye gode rom i dette flotte bygget. Hotellet er meget sentralt plassert midt i Bergen sentrum.
Flott bar med dyktige bartendere.
Ein flott og innhaldsrik frokost.
Topp karakter frå oss

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 261runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018

Vi var 3 familier som bodde her fra lørdag til søndag i forbindelse med show i Bergen. Vennlig betjening, god frokost og fine rom. Vi storkoste oss og kommer gjerne tilbake. Hotellet er i gangavstand til både shopping og fornøyelser.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Ingrid2511
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Hadde en hyggelig overnatting på Bergen Børs hotell, flott rom i 4 etasje med hems, noen som falt i smak hos barna.
Hyggelige ansatte, rent rom med gode senger, god størrelse på rommet noe som er viktig når en har med barn :)
Frokosten var bra, rolig og behagelig miljø.
Stortrivdes :)
Ved neste besøk i Bergen blir det samme hotell :)

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, 780stianj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser