Kjære Morten,
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive anmeldelsen - vi setter veldig stor pris på det! Det er utrolig deilig å lese at dere ble tatt godt vare på av oss i resepsjonen. Vi vil ingenting annet enn at de flotte gjestene våre skal ha det bra.
Jeg ønsker på vegne av hele personalet beklage for at våre COVID-tiltak ikke stod til forventningene. Dette er på ingen måte intensjonelt, da vi jobber hardt for at våre gjester skal ha et trygt og komfortabelt opphold hos oss. Vi oppfordrer gjester til å først og fremst sprite hendene sine godt før de går inn i frokostsalen, samt holde avstand fra andre gjester. Dette har ikke alltid vært enkelt, da folk glemmer seg. Vi har prøvd mange ulike måter å få frokosten til å gå som smurt med alle tiltakene som er nødvendig, og kan med et smil om munnen si at vi har funnet en løsningen som har vist seg å fungere.
Vi ønsker svært gjerne å forandre på inntrykket deres, slik at dere kan sjekke ut av hotellet med en positiv følelse. Ta gjerne kontakt med oss på resepsjon@bergenbors.no med tilbakemeldingen som referanse, så skal vi ta ekstra godt vare på dere.
Ha en nydelig helg og velkommen tilbake!
Beste hilsen,
Rinat