Det er få ting som kan måle seg mot litt luksus midt i en by du har vært mye i. Jeg bare elsker å bo på et fett hotell plassert så til de grader sentralt at man føler byens attraksjoner blir en del av hotellets tilbud. Dette har jeg gjort mange ganger i min egen hjemby, og jaggu gir Bergen de samme mulighetene med Bergen Børs. Etter så mange turer til Vestlandets hovedstad(?) er det bare trist at vi ikke har oppdaget dette tidligere.
Så hvordan oppdaget vi hotellet? Jo; Jeg hadde booket bord på Restaurant Bare, uten å vite hvor den lå, og da det viste seg at den lå midt i Bergen Sentrum, i et flott hotell, ble våre 48 timer i byen mellom de 7 fjell helt komplett! Jeg føler jeg gjentar meg selv her litt nå, men Michelin-stjerne-restaurant + luksushotell + midt i sentrum…det kan f.. meg ikke bli bedre!
Ok – la meg sette fingeren på noe for å gjøre dette mer troverdig; et luksushotell bør ha bedre kvalitet på dyner og sengetøy, og bør ha kings-size-bed på suitene sine, men det går fort i...Jeg har vært i Bergen mange ganger, men lite visste jeg om at man kunne oppleve byen på denne måten. Det er hyggelig med Bryggen, Fløibanen og Akvariet, men hvis du tar 100 steg litt bortenfor Fisketorget åpner det seg en helt annen verden hvis du bor på Bergen Børs.
Ok – la meg sette fingeren på noe for å gjøre dette mer troverdig; et luksushotell bør ha bedre kvalitet på dyner og sengetøy, og bør ha kings-size-bed på suitene sine, men det går fort i glemmeboka når folka som jobber der får deg til å følge deg så (uvanlig) velkommen. Jeg er faktisk usikker på om jeg har opplevd meg så velkommen og ønsket på noen hotell (i hele verden) fra jeg tok kontakt på e-post, til jeg møtte opp til frokost, og til jeg forlot oppholdet (ok – jeg vet om ett). Jeg hadde aldri trodd jeg skulle elske to døgn i Bergen så til de grader!
Vi dro til Bergen for å spise på Restaurant Bare, og endte opp med å ha rom 19 skritt mellom rommet vårt og bordet vårt. Det var kortere mellom rommet vårt og restaurantens toalett! Vel – der hadde vi flaks!
Jeg må nevne én ting til; Vi er ikke så ofte på bar, men hotellets bar (eller om det er der Bares bar) er en opplevelse i seg selv!
Fra hele mitt hjerte; tusen takk til alle på Bergen Børs for at dere ga meg et helt annet syn på Bergen!Mer
Vis mindre