Camilla
  • Radissonhotels.com
0.5 km fra Bergen Børs Hotel
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 21. desember 2022 via mobile enheter

Bergen Børs er et godt hotell med en super beliggenhet i Bergen.

Det er nok en av mine favoritter i Bergen. Men fikk litt følelsen av en fallende stjerne nå sist. 4 av 5 under tvil.

Rommene burde friskes litt opp og frokosten skuffet litt i dag med flere små bagateller.
På den ene stabelen med talerkener var det sølet noe saus som var stivnet nedover. Brødskivene satt litt fast i hverandre, så når man tok 1 skive kom det 5, kalde frokostpølser i en gryte og en kaffe som ikke var så varm som den burde være. Juice kannene sto så tett at man måtte knøle litt med å få frem riktig kanne. Sikkert ikke behov for å sette frem 25 kanner med drikke, glass etc på en så liten plass som det trillebordet. Fikk litt følelsen av at det er enkle ting som man kan rette på om man vil...
Veldig fin frokosthall som er en god bar om kvelden.

Dato for oppholdet: desember 2022
Takk, 858helgef
Front Office Team, Guest Services / Front Office på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2023

Kjære Helge,

Takk for at du gir oss tilbakemeldinger, det er kun slik vi kan forbedre oss.

Jeg blir glad når du skriver at vi er et av dine favoritt hoteller i Bergen, og det ønsker vi fortsatt å være!

Vi tar med oss alle tilbakemeldingene og prøver å bli bedre.
Jeg skjønner godt at du ble skuffet når det var dette du møtte til frokost.

Beste Hilsen

Susann
Resepsjonen

Anmeldt 8. september 2022 via mobile enheter

Flott gammel bygning, midt i sentrum. Helt super frokost og god service. Frokostsalen var enorm og ærverdig. Dårlige tv fasiliteter på rommet, men ellers ok. Kan spasere til alt fra hotellet. Fint at det finnes gamle hoteller som ikke er sterile .

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, Vaaja
Anmeldt 8. juni 2022 via mobile enheter

Varme rom, ingen AC og tilsynelatende ingen roomservice. For denne prisen bør man forvente å ha tempererte rom og muligheten for roomservice. God boligenheter veier opp for noen av disse svakhetene..For å skrive nok ord for at denne tilbakemeldingen skal aksepteres vil jeg understreke det jeg tidligere har nevn😀

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Christian O
Front Office Team, Guest Services / Front Office på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2022

Hei Christian,

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Vi beklager at oppholdet ditt ikke levde opp til forventningene, vi skal ta med oss dette videre og gjøre det vi kan for å forbedre oss.
Håper du allikevel tar turen tilbake ved en annen anledning, og at vi da kan få muligheten til å rette opp igjen inntrykket ditt. Du er hjertelig velkommen når som helst!
Ha en fin kveld videre.

Anmeldt 1. juni 2022 via mobile enheter

Hotellet ligger midt i sentrum av Bergen. Resepsjonen fungerte bra, og innsjekking gikk smertefritt. Rommene var fine og renholdet bra, men litt dårlig merket så vi rotet litt rundt i korridoren før vi fant frem. Frokosten ble avviklet i Frescohallen, som formodentlig må være et av byens flotteste lokaler. Hallen fungerer også som restaurant om kvelden. Frokosten lå godt over den som er vanlig på norske hoteller. Veldig bra. Det som imidlertid trekker klart ned er at man ikke får kaffe eller te til frokost. Det skyldes at man har en ordning der servitørene skal komme rundt til alle bordene med kaffe og te. Det fungerte overhodet ikke, så vi, og flere med oss ga opp og gikk. Gjestene klarer fint å hente kaffen sin selv, så da er det bare dumt å ha en annen ordning som ikke fungerer.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, JamesBoll
Front Office Team, Guest Services / Front Office på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2022

Heisann,

Takk for at du har tatt deg tid og skrevet oss en hyggelig tilbakemelding! Vi tar med oss kommentarene angående frokosten videre, og skal gjøre det vi kan for å forbedre oss.
Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når som helst!
Ha en riktig fin kveld videre.

Anmeldt 2. mai 2022

Bergen Børs Hotel blir på hjemmesiden reklamert med : "BERGENS EKSKLUSIVE MIDTPUNKT" etter besøk så er jeg nok litt uenig med dette. De ansatte i resepsjonen er kjempehyggelige og gir god service. Når det gjelder rommene så har nok design vært mer fremtredende enn praktiske løsninger - nattbord er nesten på gulvet! Vi hadde 3 dobbeltrom men et av rommene hadde ikke varme i badegulvet! Det som overrasket mest var at vi fikk opplyst i resepsjonen at etter å kommet tilbake til hotellet etter teaterbesøk at baren var åpen. Vi tenkte at det hadde vært hyggelig med et glass vin før leggetid. Når vi kom opp til baren - som var tom - ble opplyst at det var fullt og at vi ikke kunne sette oss ned! det virker som baren er kun for restauranten "Bare" sine gjester og ikke for hotellets! Disse lokalene brukes av hotellet som frokostsal men jeg ble litt overrasket at stoler var slitt og organiseringen av frokostbuffe var litt "rotete" med de ulike rettene var fordelt på mange steder - det virket også at frokostlokalene er for små i forhold til hotellets størrelse. Bergen Børs Hotel - hotell med forbedringspotensiale!

Romtips: Rom inn mot gården er rolige og skjermet mot støy
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, 408perb
Front Office Team, Guest Services / Front Office på Bergen Børs Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2022

Hei,

Takk for din gode tilbakemelding! Vi beklager at lokalene ikke levde opp til forventningene. Nå har vi åpnet Frescohallen hvor frokosten flyttes ned til et flott og større lokale. I disse lokalene vil det også være restaurant og bar. Dere er hjertelig velkommen tilbake for å prøve ut de nye fasilitetene!
Ha en fin dag videre.