“Skuffet”

Prisklasse: USD 6 - USD 29
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 2. oktober 2020

Elendig service. Arrogant. Ansatte kjeftet. Ansatt kastet oss ut uten grunn. Ville bare ha hjelp, vedkommende skulle aldri ha jobbet i servicebransjen.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Megerskuffet123

Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Service hyggelig og oppmerksom. Bestilte raspeball og hamburger. Måltidet var smakfullt og godt. Voksne og barn veldig fornøyd!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, LineMarita
BenedictePedersen, Owner på Duggfrisk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020

Hei LineMarita,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding fra ditt besøk.

Veldig kjekt å se at både raspeballer og hamburger falt i smak, og at dere var fornøyd med service.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! :-)

Anmeldt 4. februar 2020

Pga av den sentrale beliggenheten, er det et ypperlig sted for en ventepils og to. Sikkert også for en matbit, men denne gangen prøvde vi kun flytende føde.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, olen61
BenedictePedersen, Owner på Duggfrisk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2020

Hei hei olen61,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.
Det setter vi stor pris på.

Godt å høre at pilsen smakte og at du likte plassen vår.
Du er hjertelig velkommen tilbake for en matbit når som helst. :-)

Anmeldt 31. januar 2020 via mobile enheter

Dette er et sted jeg ofte har gått forbi, på vei til andre spisesteder. Denne gangen gikk jeg inn for å spise middag, det angrer jeg ikke på. Menyen hadde flere fristende retter, både fisk og kjøtt. Jeg valgte fisk "Gladlaks". Det tok litt tid før maten kom på bordet. Det heter jo at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Det stemmer for hovedretten var vel verdt å vente på. Kanskje det beste var at det var porsjonen var stor nok til at jeg ble mett. Ikke alltid jeg er det etter middag på restauranter i Bergen. Prisene er akseptable og lokalet er stort og flott. Ansatte er oppmerksomme, ble spurt om maten smakte tidlig i måltidet. Det liker jeg, og sånn bør det vel være. Derfor er det lett å anbefale dette stedet til andre.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, niljost

Hei hei niljost,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.
Det setter vi stor pris på. :-)

Veldig kjekt å høre at menyen fristet og at du var fornøyd med Gladlaksen!
Takker også ydmykt for varme ord om service og lokale.

Du er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. :-)

Anmeldt 13. desember 2019

Var ute på 30 års bursdag hvor vi hadde reservert bord og mat. Endte opp med og bli kastet ut av vekter uten begrunnelse. Satt med bordet og pratet med venner og vekter fant ut at jeg ikke kunne være der lengre. Når jeg spurte vekter om begrunnelse snudde han ryggen til og ville ikke svare.
Så rett og slett en elendig opplevelse av dette utestedet med maktsyke vektere.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, kimbP8392VY

Hei hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.
Det setter vi stor pris på. :-)

Vi skal ta henvendelsen videre med vårt vaktselskap. Dette er absolutt ikke slik vi ønsker å fremstå ovenfor våre gjester. Vi vil på det dypeste beklage for opplevelsen din denne kvelden.

Vi håper å se deg igjen ved en senere anledning, slik at vi forhåpentligvis kan gi deg en fin opplevelse - slik det skal være. :-)

Duggfrisk

Reisende som så på Duggfrisk, så også på

Har du vært i Duggfrisk? Del dine erfaringer!