Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Håndballkamp”
Anmeldelse av Felix

Felix
Vurdert som nr. 4 av 7 Barer og puber i Bergen
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Var innom Feøix og så håndballkamp. Stappfull pub med topp stemning og gode drinker.
Helt ok interiør på en pub som denne. Minner meg litt om brun pub. Har mange skjermer i hele pub'en så lett å se uansett hvor du stod/satt.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, ainahaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 21 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018

Personlig så er eg veldig glad i å gå på Felix, og har gjort det i noen år nå. Det er et eller annet med dette lille stedet som er veldig hyggelig. Er alltid god live musikk der i helgene og de som jobber der er veldig hyggelige etter min erfaring. Mye godt øl! Så eg vil anbefale Felix, men det er et populær sted og det fylles godt opp på lørdager spesielt. Så vær der før kl 00 ihvertfall.

Dato for besøk: september 2018
Takk, lindamari007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Dette stedet anbefaler jeg ikke! Vaktene er helt umenneskelig. Dårlig kundebehandling og ikke minst frekk oppførsel av de ansatte som jobber der.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Azil5891
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018

Mørk plass med dårlig planløsning. En av vaktene var veldig arrogant før han slapp folk inn, tydelig hersketeknikk på han.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Aleksander Y
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2017 via mobile enheter

Fantastisk bra sted . Om så på dagtid med en kaffi kopp eller ute på kveld . Live musikk hver kveld og hyggelig betjening

Dato for besøk: mai 2017
Takk, haraldn792
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Felix, så også på

 

Har du vært i Felix? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din