Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært trivelige servitører og god atmosfære”
Anmeldelse av Olivia Zachariasbryggen

Olivia Zachariasbryggen
Vurdert som nr. 31 av 452 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 5. januar 2019

Jeg har besøkt Olivia Zachariasbryggen flere ganger, og har vært meget godt fornøyd hver gang. Maten, drikken og atmosfæren i restauranten er prima, men det er de særdeles trivelige servitørene som har gjort størst inntrykk på meg. Man føler seg rett og slett svært velkommen i restauranten. Keep up the good work!

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Travelling_Alf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Zachariasbryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding! Dette var veldig hyggelig å lese. Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (807)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

289293 av 808 anmeldelser

Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

God mat, koselig atmosfære, servetører med smil. Topp restaurant midt i sentrum som ég besøker igjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Sigrid1702
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Zachariasbryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

God mat og deilig plass å bare sitte å nyte og tyte :) Veldig hyggelig betjening, god service og gode priser :)

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, KristineK724
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018

Etter tre besøk på restauranten kan jeg konkludere med middelmådig pizza og service. Pizza bar preg av å ha stått en stund før den ble servert og har ikke vært en videre smaksopplevelse. Servitørene har ved anledningene vært lite imøtekommende og serviceinnstilt til kunder. Etter flere anbefalinger hadde jeg ventet mer av Olivia, både mat- og servicemessig. Byens beste pizza blir definitivt ikke servert her, og det anbefales å prøve noe annet.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, maria o
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Zachariasbryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei Maria. Dette var veldig trist å lese. Vi er utrolig lei oss for den dårlige opplevelsen du har hatt hos oss flere ganger, slik skal det jo selvfølgelig ikke være. Vi vil veldig gjerne at du tar kontakt med daglig leder på restauranten, Yalda, på yalda@olivia.no, slik at vi kan komme i direkte kontakt med deg.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Dette var en meget positiv opplevelse. Meget hyggelig og serviceinnstillt betjening (Linn). Maten smakte fortreffelig. Her kunne jeg gått hver dag. Dette er et sted jeg på det varmeste kan anbefale. Supert!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, aamund56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Zachariasbryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Tusen takk for besøket og takk for utrolig hyggelig tilbakemelding. Dere er hjertelig velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Zachariasbryggen, så også på

 

Har du vært i Olivia Zachariasbryggen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din