“Utrolig :)”

Vurdert som nr. 42 av 594 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Vi feiret min kones 30 års dag, vi ble tatt godt imot som hver gang vi er innom og maten smakte fortreffelig som alltid :) ikke noe og klage på. Her spiser vi gang på gang grunnet god mat, hyggelige ansatte, fantastisk beliggenhet :)

Dato for besøk: april 2019
Takk, kevinmikael

Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Koselig lokale og god mat, hyggelig servitører. Fikk lys på isen som en liten overraskelse siden jeg hadde bursdag.

Takk, Helene S
Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Koselig og varmt, nydelig forrett, hovedrett og vin. Svært hyggelig og påpasselig service, følte oss velkommen fra første stund! Kommer definitivt tilbake snart!

Takk, hildev199
Anmeldt 3. mai 2019 via mobile enheter

Upåklagelig service, koselig atmosfære og nydelig mat. Anbefales på det sterkeste. Kommer definitivt tilbake!

1  Takk, bul_jong
Anmeldt 3. mai 2019

Vi bestilte bord på Olivia sine nettsider 3 uker i forveien. Veldig enkel og brukervennlig nettside. Vi var seks venninner og fikk tildelt et utrolig koselig bord med god utsikt over Vågen og Bryggen. Interiøret på Olivia er vanvittig bra og gir deg følelsen av å være i Italia. En av de bedre i Bergen. Maten smakte fortreffelig og alle var svært fornøyde. Prisene er rimelige og man får mye opplevelse for pengene. Servicen var upåklagelig og vi både kom og gikk med et stort smil om munnen! Dette er definitivt en stor favoritt for meg! Kommer snart igjen!!!

1  Takk, princesstrude

Reisende som så på Olivia Zachariasbryggen, så også på

Har du vært i Olivia Zachariasbryggen? Del dine erfaringer!