Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk pizza ”
Anmeldelse av Olivia Zachariasbryggen

Olivia Zachariasbryggen
Vurdert som nr. 29 av 452 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk pizza og Nydelig Chardonnay -
Med mann og barn . Anbefaler pizza med parmaskinke, pinjekjerner og ruccolasalat .spaghetti med kjøttsaus til 4 åringen. Greie priser . Utrolig hyggelige kelnere. Maten kom raskt . Hit vil jeg på date med mannen neste gang .

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Miss-Solberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (806)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5155 av 806 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Spiste middag med mann og tenåringsdatter. Koselig lokale, god pizza. Da noe gikk galt med vår bestilling, fikk vi ene hovedretten gratis. Uten spørsmål . Meget populært sted, bestill bord på forhånd. God glutenfri pizza! Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Ann_CatherineNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Alt var perfekt. Gode hvite pizzaer med gode bunner og upåklakelig service. God atmosfære som passer til alle tider og anledninger. Perfekt mat til en grei pris. Pluss for gode desserter.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, erikmG6801GH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Etter å ha gitt opp en annen restaurant på grunn av treg sørvis, prøvde vi Olivia i stedet.

Måtte stå litt i kø, forståelig nok på en lørdagskveld, men damen i døren hadde god kontroll på ledige bord.

Bestillingen på mat/drikke kom raskt, og maten kom overraskende kjapt til å være full restaurant. Vi er glade vi gikk hit. Det berget lørdagskvelden.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, syemma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Har hatt en meget hyggelig og romantisk kveld. Servitøren var veldig hyggelig og vi fikk raskt drikke og bestilt mat. Helt perfekt pizza og nydelig vin, akkurat som å være tilbake i Italia. Anbefales virkelig.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, fairycat07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Zachariasbryggen, så også på

 

Har du vært i Olivia Zachariasbryggen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din