“God mat og service ”

Vurdert som nr. 40 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Maten kom raskt, etter 10-15 minutter til tross for at restauranten var fullbooket. Ungene var fornøyde med sin barneporsjon med pizza. Oppmerksom servitør.

1  Takk, 365anettel

Anmeldt 29. juli 2020

Min datter og venninde, 19 år begge to var der i går. De satt å venter på et par venner som de skulle spise sammen med. Imens kjøpte de seg noe å drikke. Imens de satt der kom en kelner og sa at de foretrakk eldre/ voksent klintell, så de lurte på om de kunne gå. De kunne få drikke opp først. Er dette etter resturanten ønsker?
Dårlig behandling synes jeg det er. Dette er unge damer som det aldri er noe tull med! Og så ska de oppleve slik dårlig behandling!!

Takk, grob215
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Var der for å spise lunch, var noe begrenset meny grunnet Covid19. Men det var mye godt å velge i likevel og det vi bestilte var meget bra. Koselige lokaler og hyggelig betjening. Anbefaler å forhåndsbestille bord da dette er en populær plass.

Takk, CatoSveum
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte heldigvis bord på forhånd. Det var lang kø utenfor når vi kom. Utrolig god mat. Ene forretten hadde de gått tom for, men vi bare bestilte noe annet. Pastarettene var nydelige og pizzaen var god. Dessverre ble vi så mette, at vi ikke klarte å spise dessert.

2  Takk, WencheR
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok sted, hadde reservert plass og det anbefales og gjøre. Maten var kjempe god, kelneren vi hadde var flink og ytet god service. Synd de hadde gjort noe feil på systemet deres da vi satte oss , og vi ble så og si kastet ut pga tiden vi hadde booket.

2  Takk, Elinham

Reisende som så på Olivia Zachariasbryggen, så også på

Har du vært i Olivia Zachariasbryggen? Del dine erfaringer!