“Her får man nydelig Italiensk mat.”
Anmeldelse av Olivia Zachariasbryggen

Olivia Zachariasbryggen
Vurdert som nr. 39 av 610 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 31. juli 2020

En hyggelig kveld med venninner. God mat og vin i en hyggelig atmosfære. Vi spiste forskjellig og alle var fornøyde. Ble litt travelt på slutten da andre gjester venter på bordet - kanskje litt lite med kun 2 timer ved bordet...

2  Takk, Eva B

Anmeldt 31. juli 2020

Mat og drikke helt topp. Egen Barbera, passet til alt. God service på tross av mange på opplæring. Olivia leverer

Takk, 683knutw
Anmeldt 29. juli 2020

Fikk ikke kjøpt vin til maten grunnet noen ikke hadde med legg. Vi er alle over 20 år, men får ikke drikke vi som hadde legg på oss, grunnet vi kunne servere alkohol til personen uten legg. Hadde førerkort på mobil. Så en sammenligning: hva med barnefamilier? Burde det ikke gjelde for dem og? De kan og servere barna sine ett lite glass for å smake. Syns rett ig slett det blir for dumt!

Takk, juliamaritalipinskam
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Maten kom raskt, etter 10-15 minutter til tross for at restauranten var fullbooket. Ungene var fornøyde med sin barneporsjon med pizza. Oppmerksom servitør.

1  Takk, 365anettel
Anmeldt 29. juli 2020

Min datter og venninde, 19 år begge to var der i går. De satt å venter på et par venner som de skulle spise sammen med. Imens kjøpte de seg noe å drikke. Imens de satt der kom en kelner og sa at de foretrakk eldre/ voksent klintell, så de lurte på om de kunne gå. De kunne få drikke opp først. Er dette etter resturanten ønsker?
Dårlig behandling synes jeg det er. Dette er unge damer som det aldri er noe tull med! Og så ska de oppleve slik dårlig behandling!!

Takk, grob215

Reisende som så på Olivia Zachariasbryggen, så også på

Har du vært i Olivia Zachariasbryggen? Del dine erfaringer!