Vi har besøkt denne resturanten jevnlig i perioden før pandemien og har hatt utelukkende positive opplevelser.
Stedet er koselig, betjeningen trivelig, men de tre siste gangene har maten vært langt under det man kan forvente av et spisested i en storby.
Vi pleier kun å skrive positive anmendelser der vi har likt maten, men vi føler at vi trenger å skrive våre opplevelser i håp om at denne trivelige resturanten vil gjøre noen grep for å få tilbake kvaliteten de hadde tidligere.
Vi har hatt to familiemiddager med henholdsvis 5 og 7 gjester samt en foretningsmiddag med 6 personer.
Pastaretten kan ikke måle seg med tidliger måltid vi har hatt her.
Pizzaene har til dels vært brukbare, men en var dårlig stekt og ble byttet. En med skampi smakte rett og slett surt og jeg orket ikke å spise halve en gang - orket heller ikke å klage på den.
Entrecôten var OK, men ikke noen stor smaksopplevelse. Resturanten har vært tom for flyndre hver gang vi har besøkt stedet. Vi ble i stedet tilbudt laks, men dette fristet oss ikke.
Desertene har vært det eneste lyspunktet.
Kelneren vår var utelukkende trivelig og gjorde sitt beste for at vi skulle ha en hyggelig kveld. Vi hadde det samme intrykket de to andre gangene vi var der.
Selv om Olivia har vært en av våre favoritt resturanter kommer vi ikke tilbake her på en stund :-(